![]() |
Avusturya Turistik vizesi Mülakat Soru-Cevap:Bilim Teknolojiben avusturya da yasyorum ve nisanliyim yegenlermin nisan ayinda sünnet dügünü var abim türkiyede olan nisanlima tursitik vize icin multiple istek yolladi ve abim avusturya vatandasi cuma günü mülakat a gitti nisanlim sorun olarak 3 aydir calisiyorsn demisler: o da askerden daha yeni geldigi icin 3 ay calisiyor görünüyorum demis kadin da tamam demis not almis kadin eksik evragin yok demis cuma günü gel demis is yerinde calisiyor izinli olarak gelip gidecek ve ucak biletini ayirtti sizce cikarmi cikmazmi? |
Merhabalar Misafir! Merhabalar Misafir, forumumuza hosgeldiniz. Forumumuzda bu soru hakkinda fikri olan bir kisi en kisa zamanda cevaplayacaktir. Umarim sorunuz en kisa zamanda cevaplanir ve sizde memnun kalirsiniz. Lütfen Soru - Cevap kategorisini takip etmeyi unutmayin |
→ Avusturya Turistik vizesi Mülakat birsey degil |
→ Avusturya Turistik vizesi Mülakat Vize isinde eger ki Türkiye den geliyor ise elbette problem cikabilir. |
→ Avusturya Turistik vizesi Mülakat hm anLadim bende zaten oLacak ümidi yoktu |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:21 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük