Sevgililer gününde hediye almak istiyorum. acaba dinen uygunmudur Benzer Konular Sevgililer günü Psd fonları... sıfa ıcın muska varmıdır ayrıca caızmıdır... Cd cogaltmak,mp3 leri cd lere kopyalamak v.b. caizmidir?... Sevgililer gününde ...
En iyi cevap HiLaLNuRu tarafından gönderilmistir |
Neden illa sevgililer günü? Başka gün mü kalmadı.Hediyeleşmek sünnettir,lakin batılıların günlerinde onları taklit etmek caiz mi bilemem.he sen doğum günü kutluyorsan-ki ben de kutlarım-al gitsin.ölümlü dünya bi garibanı sevindirmek güzel şey tabi.şu da var hep kapitalizmin oyunları bunlar dikkatli olmak lazım.selam ile kardeşim. |
Misafir |
Merhabalar Misafir, forumumuza hosgeldiniz. Forumumuzda bu soru hakkinda fikri olan bir kisi en kisa zamanda cevaplayacaktir. Umarim sorunuz en kisa zamanda cevaplanir ve sizde memnun kalirsiniz. Lütfen Soru - Cevap kategorisini takip etmeyi unutmayin
Neden illa sevgililer günü? Başka gün mü kalmadı.Hediyeleşmek sünnettir,lakin batılıların günlerinde onları taklit etmek caiz mi bilemem.he sen doğum günü kutluyorsan-ki ben de kutlarım-al gitsin.ölümlü dünya bi garibanı sevindirmek güzel şey tabi.şu da var hep kapitalizmin oyunları bunlar dikkatli olmak lazım.selam ile kardeşim.
|