![]() |
boşanmaktan başka çarem yok ama. Soru-Cevap:HukukÖnce herkese saygılar sunarım. Ben 8 ay önce evlendim. Ve şiddetli geçimsizlikten dolayı boşanmak istiyorum. Fakat eşimin durumu benden iyi olduğu içinde ona hiçbir şey bırakmamak da istiyorum. Eşim evlenmeden önce kredi ile ev almış ve o evde oturuyoruz 8 aydırda krediyi ortak ödüyoruz. eşim 3500TL ben 2250tl maaş ile çalışıyorum. Oturduğumuz evdeki eşyaların % 90 ını ben aldım. vede banka kasasında eşimin adına 80.000Tl lik altın var. Boşandığım takdirde altın ve evdeki eşya paylaşımı nasıl olur? ona o kadar kızgının ki hiçbir şey bırakmak istemiyorum. |
Merhabalar barankarahan! Merhabalar barankarahan, forumumuza hosgeldiniz. Forumumuzda bu soru hakkinda fikri olan bir kisi en kisa zamanda cevaplayacaktir. Umarim sorunuz en kisa zamanda cevaplanir ve sizde memnun kalirsiniz. Lütfen Soru - Cevap kategorisini takip etmeyi unutmayin |
→ boşanmaktan başka çarem yok ama. tasavvufa karşıysan şu siteye FETVA SOR | Fetva karşı değilsen şu siteye Fetva Sor / Dini Sorular | Fetva Meclisi sorabilirsin.selamlar. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:52 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük