![]() |
Tanımadığımız kimse nikah şahidimiz olabilir mi? Soru-Cevap:Dini SorularNikahımızda eşimin babasının amcaları olan iki şahit vardı. Hoca efendi duasını okudu, usulüne göre nikahımızı kıydı. Ancak, şahitlerden birisi (yani eşimin babasının amcalarından birisi) benim ismim söylense beni hatırlar mı bilemiyordum. Biraz aceleye denk geldi. Aklıma şu takılıyor. Şahitlerden biri beni ismim söylense hemen hatırlayamayacak kadar az tanımış olsa dahi bu nikahımız sahih oldu mu ? |
Merhabalar Misafir! Merhabalar Misafir, forumumuza hosgeldiniz. Forumumuzda bu soru hakkinda fikri olan bir kisi en kisa zamanda cevaplayacaktir. Umarim sorunuz en kisa zamanda cevaplanir ve sizde memnun kalirsiniz. Lütfen Soru - Cevap kategorisini takip etmeyi unutmayin |
→ Tanımadığımız kimse nikah şahidimiz olabilir mi? benim bildigim kadarıyla olur.tanıdık olursa usule gelenege adete uyulmus olur.fakat caresiz kalınmıs acil durumda farklı kişi sahitlik yapabilir.. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:06 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük