Masada 1 bardak su ve 1 bardak süt var 1 çay kaşığı ile, süt bardağından 1 kaşık süt alıp su bardağına döküyoruz Sonra da su bardağından 1 kaşık su alıp ...
En iyi cevap safinaz tarafından gönderilmistir |
Su daha fazladır.Çünkü ilk önce bir çay kaşığı sütü,su dolu bardağa döktüğümüze göre diğer bardaktaki süt azalmıştır ve süt,su dolu bardağa dağılmıştır.Su dolu bardak artık saf değildir ordan bir çay kaşığı diğer bardağa dökülecektir ancak o bardaktaki saf su değildir.Yani o çay kaşığının içinde süt de vardır ve tekrar süt dolu bardağa dökülmüştür |
Merhabalar sevilay sevil, forumumuza hosgeldiniz. Forumumuzda bu soru hakkinda fikri olan bir kisi en kisa zamanda cevaplayacaktir. Umarim sorunuz en kisa zamanda cevaplanir ve sizde memnun kalirsiniz. Lütfen Soru - Cevap kategorisini takip etmeyi unutmayin
Su daha fazladır.Çünkü ilk önce bir çay kaşığı sütü,su dolu bardağa döktüğümüze göre diğer bardaktaki süt azalmıştır ve süt,su dolu bardağa dağılmıştır.Su dolu bardak artık saf değildir ordan bir çay kaşığı diğer bardağa dökülecektir ancak o bardaktaki saf su değildir.Yani o çay kaşığının içinde süt de vardır ve tekrar süt dolu bardağa dökülmüştür
valla bende cevabı bilmiyorum babam sorduda bende kopya cekim dedim simdi süt dolu bardagın içine bir cay kasigi su koyarsak su fazla belli olmaz ama bir bardak suyun içine bir cay kasıgı süt koyarsak süt fazlalasır ondan suyun içindeki süt daha fazla yinede bilmiyorum
süt daha fazla olur cunku sut suya gore daha yogun bir madde
fuhgu´isimli üyeden Alıntı ↑süt daha fazla olur cunku sut suya gore daha yogun bir madde
ah fuhgu ah
Uyarı Mesajı | |
Cancel Changes |
|
|