ben 2000 yılında evlilik yaparak avusturyaya yerleştim 2005 yılında ayrıldık benim 2013 yılına kadar oturma ve çalışma iznim vardı 2007 ylında turkiyeye geldim ve turkiyede 2 yıl kaldım 2009 yılında ...
En iyi cevap yabanGülü tarafından gönderilmistir |
merhaba, bugünlerde Avusturya kanunlarinda (özellikle Türklerle alakali olan kanunlarda) karisiklik var. o yüzden en uygunu bir avukata veya konsolosluga bunun gerekcesini sormaniz olur. ama bildigim kadariyla avusturya ikamet eden bir yabanci en fazla 6ay yurt disinda kalabilir aksi olursa sizin yasadiginiz sorunlar cikabilir. ama dedigim gibi lütfen bir hukukcuya danisin. |
Misafir |
Merhabalar Misafir, forumumuza hosgeldiniz. Forumumuzda bu soru hakkinda fikri olan bir kisi en kisa zamanda cevaplayacaktir. Umarim sorunuz en kisa zamanda cevaplanir ve sizde memnun kalirsiniz. Lütfen Soru - Cevap kategorisini takip etmeyi unutmayin
merhaba, bugünlerde Avusturya kanunlarinda (özellikle Türklerle alakali olan kanunlarda) karisiklik var. o yüzden en uygunu bir avukata veya konsolosluga bunun gerekcesini sormaniz olur.
ama bildigim kadariyla avusturya ikamet eden bir yabanci en fazla 6ay yurt disinda kalabilir aksi olursa sizin yasadiginiz sorunlar cikabilir. ama dedigim gibi lütfen bir hukukcuya danisin.
|