mrb ben 2010da turkıyede ewlendım. 2011 yılında subat ayında 3 aylık hamıle olarak almanyaya gıttım. esım 2011 hazıran ayında suresız oturum ıznı aldı ve ben 2011 agustos ayında dogum yaptım. ...
En iyi cevap Fani 06 tarafından gönderilmistir |
istenilen evraklar: -oturum için başvuru formu (eşine yabancılar dairesinden verilecektir) -bebeğinizin 2 adet biometrik resmi (saçma ama gerçek ufacık bebekten resim istiyorlar) -bebeğinizin sağlık sigortası olduğuna dair belge (''mitgliedsbescheinigung von der krankenkasse'' de eşine o anlar) -uçak bileti (bu oturumun neden verildiğine dair belge oluyormuş onun için istiyorlar, ben hemen tanıdığım bi biletciye gittim ertesi gün uçacakmışım gibi yalancı bilet aldım ) -sosyal yardım alıyorsa: sosyal yardım belgesi -çalışıyorsa: son üc ayın maaş belgesi -ve birde bu evrakların fotokopisini istiyorlar |
Merhabalar ozge efe, forumumuza hosgeldiniz. Forumumuzda bu soru hakkinda fikri olan bir kisi en kisa zamanda cevaplayacaktir. Umarim sorunuz en kisa zamanda cevaplanir ve sizde memnun kalirsiniz. Lütfen Soru - Cevap kategorisini takip etmeyi unutmayin
istenilen evraklar:
-oturum için başvuru formu (eşine yabancılar dairesinden verilecektir)
-bebeğinizin 2 adet biometrik resmi (saçma ama gerçek ufacık bebekten resim istiyorlar)
-bebeğinizin sağlık sigortası olduğuna dair belge (''mitgliedsbescheinigung von der krankenkasse'' de eşine o anlar)
-uçak bileti (bu oturumun neden verildiğine dair belge oluyormuş onun için istiyorlar, ben hemen tanıdığım bi biletciye gittim ertesi gün uçacakmışım gibi yalancı bilet aldım )
-sosyal yardım alıyorsa: sosyal yardım belgesi
-çalışıyorsa: son üc ayın maaş belgesi
-ve birde bu evrakların fotokopisini istiyorlar
Uyarı Mesajı | |
Cancel Changes |
|
|