Ben bu tedavıde kullanılan kurlerı nereden ogrenebılırım ya da nasıl ulasabılırım? Benzer Konular ABD-İsrail ittifakında çatlak... Sedef Çalarkan (Sedef Çalarkan Kimdir? - Hakkında - Hayatı)... Göçükte çatlak nöbeti iddiası!... Galatasaray'da ...
En iyi cevap safinaz tarafından gönderilmistir |
Özellikle sedef hastalığına karşı hergün sabahları olmak şartı ile 3 çay kaşığı kadar çörek otu ezilip 1 yemek kaşığı kadar yoğurt ilave edilerek yenilmelidir. Sedef hastalığı için çörek otu tedavisine ek olarak günde en az 2 kase kadar yoğurt tüketmenin de faydaları vardır. Çatlak da sanırım hızlı kilo alıp verme ve hamilelikten kaynaklanan vücutta oluşan yırtıklardır. Çörek otunu da çatlaklar için bitkisel kremleri de aktarlardan temin edebilirsiniz. İç karartıcı konuşmak istemiyorum ama sedef hastalığı içinde çatlaklar içinde %100 tedavi eden bir yöntem henüz mevcut değil. |
Misafir |
Merhabalar Misafir, forumumuza hosgeldiniz. Forumumuzda bu soru hakkinda fikri olan bir kisi en kisa zamanda cevaplayacaktir. Umarim sorunuz en kisa zamanda cevaplanir ve sizde memnun kalirsiniz. Lütfen Soru - Cevap kategorisini takip etmeyi unutmayin
Özellikle sedef hastalığına karşı hergün sabahları olmak şartı ile 3 çay kaşığı kadar çörek otu ezilip 1 yemek kaşığı kadar yoğurt ilave edilerek yenilmelidir. Sedef hastalığı için çörek otu tedavisine ek olarak günde en az 2 kase kadar yoğurt tüketmenin de faydaları vardır.
Çatlak da sanırım hızlı kilo alıp verme ve hamilelikten kaynaklanan vücutta oluşan yırtıklardır.
Çörek otunu da çatlaklar için bitkisel kremleri de aktarlardan temin edebilirsiniz.
İç karartıcı konuşmak istemiyorum ama sedef hastalığı içinde çatlaklar içinde %100 tedavi eden bir yöntem henüz mevcut değil.
|