içinde süt, yoğurt, yumurta, maya, su ve tuz bulunan hamur,buzdolabının alt bölmesinde[artı 4 derece] bir hafta bekletildikten sonra yağda kızartılırsa zehirlenme yaparmı Benzer Konular Havza'da şofbenden zehirlenme: 1 ölü... TÜRKÇE ...
En iyi cevap alptraum tarafından gönderilmistir |
Süt bakteri üremesine neden olmus olabilir ve tuzla birlestiginde hamurun yenmez bir halde olmasi mümkün. Sizin yaptiginiz taze olusumlardan yapildigi icin konserve mantiginda düsünülemez ne yazik ki. Zehirlenme olmasi kesin olmasa da midenizi bozacagi kesin. |
Misafirgüneş |
Merhabalar Misafirgüneş, forumumuza hosgeldiniz. Forumumuzda bu soru hakkinda fikri olan bir kisi en kisa zamanda cevaplayacaktir. Umarim sorunuz en kisa zamanda cevaplanir ve sizde memnun kalirsiniz. Lütfen Soru - Cevap kategorisini takip etmeyi unutmayin
|