![]() |
Bu gece... Bir hal oldu acaib Ölümü tattim bu gece Secdeye vardim kainat gibi Ölümü anladim bu gece Muhasebe yaptim yildizlarla Eksigimde ar ettim kendimle sevabimda sükrettim noksanlarimla Ölüme kucak actim bu gece.. Bir varmis bir yokmus Enver ile Kainata muttali oldum bu gece Kendimi tanidim muhasebemle Ölümü doya doya tanidim bu gece... Ölüm güzel ölüm huzur demekmis Bunu gördüm tattim bu gece Öyle kolay degil teslim oldum demekle Teslimiyeti müsahede ettim bu gece... Anahtar belli ismi üstünde La Ilahe ilallah demekle Kapilari kirdim Tevhid ile Ibrahimin o nurlu dini ile ölüme kucak actim bu gece.. Duydum teslim oldum O kutlu Resulün Tebligi ile Muhammede selam olsun Yoklugum ile Tebyine sadik Oldum,ölümü tattim bu gece Atalar dinine rest cektim Müsriklige bir son dedim Bu hazla Huzura cikmaya Cok yaklastim bu gece.. Mutlak yokluga merhaba dedim Hanif olan dinimi Allah has kildim Tevhid ile mütmain oldum Ben gercege nam oldum bu gece... Kah Metin oldun kah Mete Bazan Enver oldum nur ile Varsa bir hatam dil ile Söyleyin dostlarim yolcuyum bu gece Allahin emrine teslimim her gece... |
ne güzel keşke herkeste sizin gibi ölümü sevse :) yüreğinize sağlık..... |
Alıntı:
Güzel yigenim hesab yaparken eger nemelazimcilik yapmiyorsa insan inan ölüm güzel bir sey hem zevk verici cünki Ol emri ile yeniden gelecegini biliyorsan kiminle muhattab olacagini iyi hesab etmek ve hesabta yanlisliga asla yer olmadigini iyi ögrenirse insan inan ölüm güzelin ötesinde bir sey. |
Sanki heceye daha yakışır gibi geldi kaleminiz. Kelime dağarcığınızın geniş olduğunu düşünmekle birlikte kelime tekrarlarınız çok fazla. Şair ne söylemek istediğini iyi anlatmış aslında Tebrik ediyorum. Saygılar |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:16 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük