![]() |
Canevimde Hüzün Var Dinlemiyorum artık hicaz ne mahur beste Şarkılara küs tuttum canevimde hüzün var Acı bir çığlık gibi irkilirim her seste Metaneti unuttum canevimde hüzün var Kapım hiç çalınmasın varsın gelmesin posta Gönlüm herkese kırgın yastayım kara yasta Ne düşmana kinim var nede selamım dosta Yüreğimi uyuttum canevimde hüzün var Bir tutam mutluluktu kuytuda sakladığım El sürmeye kıymayıp sadece kokladığım Kimse çalmasın diye kıyamda beklediğim Umutları kuruttum canevimde hüzün var Hayaldeydi mutluluk sadece bir kaç kare Acımadan sökülüp o da atıldı yere Hüzün pusuya sinmiş ben çareden bi çare Elemleri büyüttüm canevimde hüzün var Bir kırık tebessümü yine kederle yudum Saadet menbaından nasibim yok bir yudum Adım nalan uzağa gidemedim bir adım Kendi içimde yittim canevimde hüzün var Ümran Tokmak |
"Hayaldeydi mutluluk sadece bir kaç kare Acımadan sökülüp o da atıldı yere" cok guzel emeginize saglik |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:15 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük