safinaz´isimli üyeden Alıntı ↑
[B]
Alper kardeşim;sana gelince sen hiç evlenmeden imam nikahı kıydırmadın mı?Neden?Çok ayıp etmişsin.
Şimdi bunlar islamcılarda çok moda.Sevgilinle ya da nişanlınla çok rahat olabilirsiniz,sonra böylelikle günah işlemediğinizide düşünürdünüz(!)
Yoksa sen hala nikahın hükmü "evliliğin herkese duyrulmasıdır" gibi hak bir düşünceye inananlardan mısın?Nıç nıç,olmuyor,olmuyor modaya uy,bak biraz değişik benzeri İran'da var...
Selam,Safinaz Hanim benim oglumda imam nikahli ve buna mecbur kaldigimizdandir.Hem bu herkes tarafindan direk duyulan ama kanunlar önünde mümkün olmayan bir nikah cünki yas nedeni ile oldugu gibi birde okul nedeni vardir.Yani bazi durumlarda mecburiyettendir.Yoksa Iran gibi bir ülkede uygulanan MUTA ya hic benzemez.Bunun modayla bir alakasini göremiyorum kusura bakma ben konuya müdahil olmamaya gayret icindeyim ama bu kunu Islam ahlaki ile ilgili olmasi ve benimde cocugumun durumu bu mihvalde olmasi nedeni ile bir parantez olarak actim.Sanirim Radikal kardesimin durumuda ayni mihvelde.Yoksa Resmi nikahi sadece bazi kolayliklar nedeni ile erteleme söz konusu degildir zaten Radikalde okul bitimi evlenecektik diyor yani resmiyette..Saglicakla...