Metin mete´isimli üyeden Alıntı ↑
Sevgili Admin kardeslerim olay kisiselliktende öte tamamen nefsin bir oyunu olmaya basladi ya dur deyin yada konuyu baska bir platforuma tasiyin.Sanirim bu forumda yaslari oldukca kücük bireylerde var.Ben sahsima oldukca tedirgin oldum hem RadikalIsalmin hem Alpre Filizin hem Safinaz hanimin kullandigi üslub bence forum ortamina pek uyum saglamiyor hatta kendi nefsimden korkuyorum susan birinin yerine konusmaktan.Hüküm Allahindir o zaman eger gercekten bir seyler biliyorsaniz her ücünüz yazin yoksa böyle köpek it muhabbeti ne size nede bize bir sey kazandirir.Her ücünüzede ayni mesafedeyim bunu en iyi bilen yine sizsiniz cünki benim icin ücünüzde ayni saftasiniz ama ben sizi oldugunuz gibi kabul edenlerdenim Hepinizi seviyorum ama su anki üslubunuz beni etkilemektedir rica ediyorum bir karsi saftaki kardesiniz olarak.Biraz sukunut veya suskunluk...
Pes yani daha ne diyebilirim,bana baştan aşağı hakaret dolu cümleler sonunda sadece bu kişinin zaafını anladığım için susmayı tercih ettiğim için hala uslubum kötü mü?Yazılanları bir daha okumanızı tavsiye ederim...