Al abdesti kır destiyi

Alıntı:...

1. Alt 04-18-2008, 21:26 #51
    kipchak Mesajlar: 1.658
    Blog Başlıkları: 506
    Alıntı:
    şerefsiz haysiyetsiz İslam’ı kendine perde ederek istismar etmiş olan bir köpek olduğumu ilan ederim

Anladığım kadarıyla eskiye dayanan bir hukuğunuz ve sorununuz var ancak karşıdakini küçük düşürecek veya hakaret içerikli mesaj yazamazsınız!!!
    ayrıca olayı tamamen kişiselleştirip konuyla alakası olmayan mesajlar yazıyorsunuz...
    UYARI1

2. Alt 04-18-2008, 21:38 #52
    alper Mesajlar: 164
    Bu konu zaten başlı başına kişisel bir olaydır. Kişisel bir konunun altına kişisel olmayan mesajlar BEKLEYEMEZSİNİZ ; ) uyarı1

Konunun açılmasına sebep olan şiir ile alakalı olarak da diyebileceğim, "putkıran" denmesini son derece yakışıksız buldum. Eğer ki genel'e hitab etse bence tamamdı ama bu haliyle bana sond erece çirkin geldi...

Konu alper tarafından (04-20-2008 Saat 14:30 ) değiştirilmiştir. Sebep: gereksiz sertlik kaldırıldı...
  3. Alt 04-18-2008, 21:47 #53
    Ziyaretci
    c0LD Mesajlar: n/a
    Konunun açılmasına sebep olan sözde şiir ile alakalı olarak da diyebileceğim, "putkıran" denmesi son derece yakışıksız olmuş. Tamamen kişisel ve nefsani arzuların sonucunda yapılmış çirkin şeyler bunlar...

bi süredir SÖZDE şiir bu başlık altında...bu sözde başlık altında günlerdir susarak sonradan bağırarak yorum yapıyorsunuz..ama ne hikmetse o kadar cok düşündünüz ki sonradan böyle kabarcık sonundunuz

ve kime göre?

Konu c0LD tarafından (04-18-2008 Saat 21:59 ) değiştirilmiştir.
  4. Alt 04-18-2008, 22:20 #54
    benim derdim senin (taşlama) şiirin değil cold. Şahıs hedef alındığı için ben beğenmedim. Beğenemek zorunda da değilim, yorum yapmak zorunda da değilim. Ama sayın co-admin'imiz konu ile alakalı mesaj yazmadığımzdan dert yanmış, dileği olsun dedim. Sanırım soruya cevap verdim?

Bu adına radikal diyen kişi buralarda sürttüğü sürece daha çok konu sapar. (yazdığı ilk mesajına bakın...)

Konu alper tarafından (04-20-2008 Saat 14:31 ) değiştirilmiştir.
  5. Alt 04-18-2008, 22:23 #55
    Ziyaretci
    ben direk bi adres göstermedim her zamanki gibi kişilere bıraktım sayın alper bey..kimseyi zoraki yorum yazında demedim..kişisel eleştiriler yergileri de ben yapmadım ağzımda hiç bi ismi karalayan ve yahut tutarsız sadece olabilirlik üzerinden şahıslar üzerinden ne kargalar ucurdum neden beyaz güvercinler..tamamen ortaya karışıktı...hiç bi polemiğede girmedim..acıkcası sonradan sonraya böyle bi acıklama yapmanız beni düşünürdü..

selametle

6. Alt 04-18-2008, 22:24 #56
    kipchak Mesajlar: 1.658
    Blog Başlıkları: 506
    Alıntı:
    Bu konu zaten başlı başına kişisel bir olaydır. Kişisel bir konunun altına kişisel olmayan mesajlar BEKLEYEMEZSİNİZ

kişisel bir başlık olduğunu söyleyende sizsiniz.. neyse tartışmaya girecek değilim
    buyrun meydan sizin karşınızdakini hakaret etmeden istediğinizi söyleye bilir düşüncenizi belirtebilirsiniz ona karışan yok...

Konu kipchak tarafından (04-18-2008 Saat 22:28 ) değiştirilmiştir.
    alper bunu beğendi.
  7. Alt 04-18-2008, 22:27 #57
    Meydanla işim olmaz, şeytanla ilim yarıştıramam, diyeceğimi dedim,

ben oyuna devam...

Ek: cold, son mesajını yeni farkettim. Emin ol şiir ile ilgili yorumumun dediğimden başka bir sebebi yok. Zaten başka ne artniyetli bir amaç olabilir şu an aklıma gelmiyor. Ama senin "kişiyi hedef almadım" demen bana hiç ama hiç inandırıcı gelmedi. İnanmamakta özgürüz değil mi? ; )

Konu alper tarafından (04-18-2008 Saat 23:07 ) değiştirilmiştir.
  8. Alt 04-19-2008, 01:07 #58
    Metin mete Mesajlar: 547
    Sevgili Admin kardeslerim olay kisiselliktende öte tamamen nefsin bir oyunu olmaya basladi ya dur deyin yada konuyu baska bir platforuma tasiyin.Sanirim bu forumda yaslari oldukca kücük bireylerde var.Ben sahsima oldukca tedirgin oldum hem RadikalIsalmin hem Alpre Filizin hem Safinaz hanimin kullandigi üslub bence forum ortamina pek uyum saglamiyor hatta kendi nefsimden korkuyorum susan birinin yerine konusmaktan.Hüküm Allahindir o zaman eger gercekten bir seyler biliyorsaniz her ücünüz yazin yoksa böyle köpek it muhabbeti ne size nede bize bir sey kazandirir.Her ücünüzede ayni mesafedeyim bunu en iyi bilen yine sizsiniz cünki benim icin ücünüzde ayni saftasiniz ama ben sizi oldugunuz gibi kabul edenlerdenim Hepinizi seviyorum ama su anki üslubunuz beni etkilemektedir rica ediyorum bir karsi saftaki kardesiniz olarak.Biraz sukunut veya suskunluk...

9. Alt 04-19-2008, 01:09 #59
    Ziyaretci
    istediğin şekilde düşünmekte özgürsün..bende henüz gördüm yazını..oraya nefsini okşayacak bi isim sıfat koymadığım için üzgünüm..

selametle

10. Alt 04-19-2008, 02:05 #60
    Alıntı:
    oraya nefsini okşayacak bi isim sıfat koymadığım için üzgünüm..

ne diyorsun anlamıyorum? ne nefsimi okşayacak? hangi sıfat? niye üzgünsün?

Nasıl bilirsin kendin gibi. Biz nefsimiz okşansın mı istiyoruz? Sence nefsinin okşanmasını isteyen birine mi benziyorum : D

cold, senin taşlama* özelliği taşıyan şiirinin nefsani olduğunu düşündüğüm için BEĞENMEDİM(mecbur da değlim). "Neden şimdi yazın" dedin yukarıda cevap verdim. Daha ne istiyorsun? Bu tür basit cümlelerle aradığın nedir? Benim senle bir işim yok, yeter ki islamı kullanmış olma. Selametle...

*Taşlama, bir kimsenin kusurlarını, gülünç taraflarını alaylı bir dille ortaya koyan şiirdir. Divan şiirlerinin hicviyelerine karşılık halk şairleri, şahıslara karşı duydukları nefret ve kinleri, yermek istedikleri kimseleri taşlamalarının okuna hedef tutmuşlardır.

@Metin Mete,

bizim iddiamız ortadır, niyeti bozuk dedik, kendi de şiirlerini vefat etmiş bir bayana ithaf ettiğini söyledi. Bu haliyle bile bu iddia yerie oturmuş oluyor...

Benim için bir insanın niyetinin bozuk olması için, hem islami platformlarda islam alimi gibi davranıp, hem de karşı cinse sevdalı olmak ve bu sevdayı açık açık paylaşmak yeterlidir. Bir tek radikal gibi gönül(!) adamları için demiyorum, bayan/erkek her türlüsü için bu böyle...

selametle

Konu alper tarafından (04-20-2008 Saat 14:37 ) değiştirilmiştir.
    safinaz bunu beğendi.