Al abdesti kır destiyi

@c0LD Yani şimdi kapı açık diye hırsızı af mı edelim? Bana ne o kapıyı açandan? O kapıyı açan gibiler benden ve mü'minlerden uzak olsun, Allah cc akıl fikir versin hâyalar ...

1. Alt 04-17-2008, 18:38 #41
    alper Mesajlar: 164
    @c0LD
    Yani şimdi kapı açık diye hırsızı af mı edelim? Bana ne o kapıyı açandan? O kapıyı açan gibiler benden ve mü'minlerden uzak olsun, Allah cc akıl fikir versin hâyalar nasip etsin inşaallah (amin).

Ben şimdi olmuş bir olayı 25 değişik açıdan ele alsam, bu açının hafifleyeceğini mi sanıyorsun? Bir olayın çeşitli oranlarda çok fazla sorumlusu olduğunu tabii ki biliyoruz. AMA burada durum şudur, YAPMASIN KARDEŞİM!!!

Allah cc bilir amenna bundan hiç bir şüphemiz yok. Ama taşın havaya atıldığıdna yere düşeceğeni bildiğimiz gibi biz karşı cinsle muhabbet etmenin belli sonuçlara ulaşacağını da biliriz.

Biz arkadaş bulma forumunda değiliz. Bırakın da (karşı cins için)şiirmiş, aşkmış, sevgiymiş vs bu işlere karşı olalım...

Ben dedim, durun düşünün. Onlarca mevcut olan o fasıklar bilsinler ki hallerini kendileri görmeseler bile Allah görüyor.

Konu alper tarafından (04-20-2008 Saat 14:25 ) değiştirilmiştir.
    safinaz bunu beğendi.
  2. Alt 04-17-2008, 18:55 #42
    Ziyaretci
    c0LD Mesajlar: n/a
    Allah razı olsun cevabımı aldım kendi adıma..sorumun cevabı bu idi..tşk ederim.

gül gürlemese yağmur yağmazmış..

selametle

safinaz ve alper bunu beğendiler.
  3. Alt 04-17-2008, 20:06 #43
    safinaz Mesajlar: 3.348
    Başka zaman olsaydı,şu islam maskesi altına girmiş şahsın yazılarına kızardım ama inanın sadece güldüğm geçtim.Herkes onun ne olduğunu biliyor ve çok şükürki benimde kim olduğumu biliyorlar.
    Eskiden olsaydı acaba insanların içine bir şüphe düşer mi diye endişelenebilirdim.Ama Rabbime hamdolsunki hem reelde hem sanalda alnım ak.Bir müslüman kalkıpta benim için diyemez sen benimle şu şekilde bir sohbetin oldu veya tavrın oldu kaldıki ben bir bayan olarak kendimi anlatmaktan bile haya ederim.
    Sağolsun Alper,Alptraum başta olmak üzere böyle birinin cevabını vermişler.Allah onlardan razı olsun.

Radikal Efendi,bir daha islam maskesi altında forumlara takılıp temiz insanlara bulaşma...
    Seyfullah Putkıran'da senin maskeni düşürmüştü.

4. Alt 04-18-2008, 19:14 #44
    Ziyaretci
    radikalislam Mesajlar: n/a
    Safino; hayatım boyunca maske takmadım. O neden ile hiç kimse benim maskemi düşüremedi. Olmayan bir şey düşmez çünkü. İslami konularda her zaman yazarım ve yazacağım. Dört yıllık eğitimi senin keyfine uygun olsun diye almadım. Aklının basmadığı yerlere girme, üzerine basılır sonra.

Konu radikalislam tarafından (05-30-2008 Saat 20:02 ) değiştirilmiştir.
  5. Alt 04-18-2008, 19:35 #45
    Ziyaretci
    Hiç birine gerek olmadığına inanıyorum.

Konu radikalislam tarafından (05-30-2008 Saat 20:04 ) değiştirilmiştir.
  6. Alt 04-18-2008, 19:40 #46
    safinaz Mesajlar: 3.348
    Allah'ım şu cümlelere bak...
    Kendini ortaya koyan kelimeler artık başkalarının cevap yazmasına bile gerek yok.Çünkü okuyan herkes bu kadar küfür ve hakaret dolu kelimelerden kimin ne olduğunu anlar.Şahsım adına sizin için çok üzüldüm.Allah yardımcınız olsun...

alper bunu beğendi.
  7. Alt 04-18-2008, 19:48 #47
    Ziyaretci
    Kendini savunmak ayrı, enaniyet ayrıdır safino. Terbiye, ahlaki cümleler ile muhatabına yapıldığı zaman muhatabında aynı şekilde karşılık verirse anlam kazanır.

Konu radikalislam tarafından (05-30-2008 Saat 20:05 ) değiştirilmiştir.
  8. Alt 04-18-2008, 20:38 #48
    Sen var ya sen...
    Alıntı:
    radikalden alıntı: esas şerefsiz haysiyetsiz İslam’ı kendine perde ederek istismar etmiş olan bir köpek olduğumu ilan ederim.

ettin zaten merak etme. seni adam saymıyorum diyeceğimid edim ben, hayde it ürür kervan yürür...

Forum ahalasi için diyeceğim; Bu adamın niyetinden şüphe eden varsa üşenmesin takip etsin. Biz öyle laf olsun diye laf demeyiz...

Konu alper tarafından (04-20-2008 Saat 14:27 ) değiştirilmiştir.
    safinaz bunu beğendi.
  9. Alt 04-18-2008, 20:46 #49
    Ziyaretci
    Gereksizdi...daha ötesi yok.

Konu radikalislam tarafından (05-30-2008 Saat 20:08 ) değiştirilmiştir.
  10. Alt 04-18-2008, 21:15 #50
    Senin ne mal olduğunu şu mesajlarından zaten anlaşılıyor. kibarcık masken düştü edebiyat cambazı!

Kimin için ispat istiyorsun? Ne için sipat istiyorsun? ben dedim niyetin bozuk diye. Kimsenin bana inanıp inanmamasıı umurumda değil bre gafil. Ben kulise oynamıyorum, senin alanında direk sana hesap soruyorum yüzsüz herif, ne ispatı istiyorsun hala? Senin ne sevdalısı olduğundan şüphe eden olursa, dedik ilgili yerlere gidip senin yazılarını takip etsinler...

Sen var ya sen... ah ah...

Konu alper tarafından (04-20-2008 Saat 14:29 ) değiştirilmiştir.