c0LD´isimli üyeden Alıntı ↑
öncelikle şiiri yazma talihsizliğinde bulunan kişi olarak bi kaç açıklamada bulunayım..şiir hayalidir hala aynı şeyi söylüyorum..madem siz böyle bakıyosunuz o zaman bi kaç cümlem olsun
herkesin takdir ettiği gibi şiirdeki kahraman cevremizde etrafımızda yada kendi aslolan içimizde..bunu yaşamadık mı veya duymadıkmı söylemi islam catısı olan nice kişiler görmedikmi??her seferinde acabalarla dolmadıkmı şaibeli şahıslar şüpheci yaklaşımları içinde günahına ortak olmadıkmı?nice olaylar duyduk veya yaşadık her defasında nefretle öfkeyle belki edep dışı veya nefsi sonuçta bunlar oldu yaşandı..kim ne tepki verdi siteler bölündü catışmalar başladı kişiler arası nifak sokuldu cepheleşmeler oldu..bu siteye malayani denildi diğerine farazi dendi diğerine ise edep yuvası dendi kime göre bunları biz yaşadık biz gördük..herkes bişeylerin kandırmacasında beni en cok tiksindiren şey ise bunların islam adına Allah adına yapıldığının söylenmesiydi..ama amaç cok farklıydı..
uzatmanın manası yok..biz yanılgılardan payımızı aldık kimsenin poşeti olma niyetinde değilim kendi adıma..şiir hakkında kim ne düşünürse düşünsün isimler konsun sıfatlar takılsın takanlarında mutlaka bildiği şeyler vardır..insanları aydınlatsınlarki gerçek ilim peşinde olanlar allah yolunda olanlar karanlığa cekilmesin..
son olarak sayın radikal safinaz hanıma söylediğiniz söylemler ilk beyanlarınızla hiç uyuşmadı..umarım telafisi olur sizin adınıza..benim başlığımda bu söylemlere maruz kaldığınız için özür dilerim sizden
selametle
Deklare ettigin icin tesekkür ederim.Yukarida yazdiklarina bire bir sahid olanlardanim.Bir zamanlar bir site tanirdim gerci yönetimi olsun üyelerin %99 u olsun bani sevmezlerdi Elhamdülillah.Ama öyle bir dev forumduki inanin üye sayisi sanirim 10000 in üzerindeydi.Hatta ben bir kac kez kovulmak istendigim(Iki kez banlanmis,bir kac kezde ceza almistim)bu forumda yazi yazmaya bayilirdim nedenmi?Cünki Her yazdigim emek verdigim yaziyi en az 100 kisi okuyordu ve biz emegimize degdigini kabul ederek Alemlerin Rabbi olan Sahibimiz ve Efendimize sükürler ederdik(Sükrümüz devamlidir ama söz gelimi)Ama bir gün bir iftira tufani bir istifa fulyasiyla karsilastik sebbeleri kendi capimizda söyle bir harmanladikki neler varmis neler.Her neyse konuyu dagitmamak icin kisa keselim,Su ortama gireli sanirim epey oldu ilk davet edilenlerdenim sanirim(Kerim kardesim sagolsun hala mailini saklarim)Hatta sagolsun yöneticilik dahi teklif etti.Ama biz haddimizi bilenlerdeniz Elhamdülillah,Biraz bekledik(Sanirim 2 ay bekledik Hatta Kerim kardesim adresi unuttum diye tekrardan yollamisti) önce otursun forum dedik Hem forumun gelecegi(cünki bir emek ve külfetle kuruluyor,)hem istenmeyenlerle baslamasi forumun gelecegini riske edebilirdi bu nedenle kabul etmedik acaba kötümü ettik asla bakin bugün devlesmeye giden bir forum var ve sagolsun yönetici kardeslerim bana hala müsamaha gösteriyorlar,her türlü yazimi yaziyorum(Gerci daha 20-30 oldu yazimiz ama) daha ne isterimki.Benim gayem Tebyindir gerisi hikaye eger bana bu firsat veriliyorsa ben o foruma her türlü destegi sonuna kadar veririm.Hemde kendiminmis gibi hic bir ortamda sahislar bazina inmedim(Bazi forumlar haric buralarda gerekli olan algilamalarin ön hazirligi bitmisti)ama sagolsun bu forumuda kendimize yakin bulduk sevilmedigimizi hic kendimize dert etmedik.Simdi RICA ile yazilarimizi sahislar bazindan yani göbek altindan göbek üstüne alalim ve daha cok ilimle konusalim Insallah.Ben her ne kadar sevilmesemde ben sizleri seviyorum..Vesselam...