![]() |
Alıntı:
Deklare ettigin icin tesekkür ederim.Yukarida yazdiklarina bire bir sahid olanlardanim.Bir zamanlar bir site tanirdim gerci yönetimi olsun üyelerin %99 u olsun bani sevmezlerdi Elhamdülillah.Ama öyle bir dev forumduki inanin üye sayisi sanirim 10000 in üzerindeydi.Hatta ben bir kac kez kovulmak istendigim(Iki kez banlanmis,bir kac kezde ceza almistim)bu forumda yazi yazmaya bayilirdim nedenmi?Cünki Her yazdigim emek verdigim yaziyi en az 100 kisi okuyordu ve biz emegimize degdigini kabul ederek Alemlerin Rabbi olan Sahibimiz ve Efendimize sükürler ederdik(Sükrümüz devamlidir ama söz gelimi)Ama bir gün bir iftira tufani bir istifa fulyasiyla karsilastik sebbeleri kendi capimizda söyle bir harmanladikki neler varmis neler.Her neyse konuyu dagitmamak icin kisa keselim,Su ortama gireli sanirim epey oldu ilk davet edilenlerdenim sanirim(Kerim kardesim sagolsun hala mailini saklarim)Hatta sagolsun yöneticilik dahi teklif etti.Ama biz haddimizi bilenlerdeniz Elhamdülillah,Biraz bekledik(Sanirim 2 ay bekledik Hatta Kerim kardesim adresi unuttum diye tekrardan yollamisti) önce otursun forum dedik Hem forumun gelecegi(cünki bir emek ve külfetle kuruluyor,)hem istenmeyenlerle baslamasi forumun gelecegini riske edebilirdi bu nedenle kabul etmedik acaba kötümü ettik asla bakin bugün devlesmeye giden bir forum var ve sagolsun yönetici kardeslerim bana hala müsamaha gösteriyorlar,her türlü yazimi yaziyorum(Gerci daha 20-30 oldu yazimiz ama) daha ne isterimki.Benim gayem Tebyindir gerisi hikaye eger bana bu firsat veriliyorsa ben o foruma her türlü destegi sonuna kadar veririm.Hemde kendiminmis gibi hic bir ortamda sahislar bazina inmedim(Bazi forumlar haric buralarda gerekli olan algilamalarin ön hazirligi bitmisti)ama sagolsun bu forumuda kendimize yakin bulduk sevilmedigimizi hic kendimize dert etmedik.Simdi RICA ile yazilarimizi sahislar bazindan yani göbek altindan göbek üstüne alalim ve daha cok ilimle konusalim Insallah.Ben her ne kadar sevilmesemde ben sizleri seviyorum..Vesselam... |
estfl abi ben sana sempati duyuyorum kendi adıma diretmediğin sürece:) allah razı olsun alacağımız cok şey var senden |
Alıntı:
Sen hala nasıl oluyor da ahlaktan bahsediyrosun? Sen hala nasıl oluyor da kibarlık maskesini takabiliyorsun? Bir de kalkıp kibar kibar millete laf yetiştirmen yok mu. Suratına tükürülmeye deymezsin!!! Seni davet eden her kim ise şiddetle kınıyorum. İslami forumlara senin gibiler yüzünden katılım yapmıyorum. Safinaza çok bilmiş tavrınla ruh doktoru kesilmişsin. Haline bakmadan nasıl oluyor da insanları kınayabiliyorsun? Senin gibi birinin olduğu ortamda bulunmak midemi bulandırıyor.................................... .................................................. .................................................. .................................................. ............................................ |
Alıntı:
Alper Alper beni sevmeyenlerdensin bilirimde bu sekilde degil,Göbek üstü olsun Lütfen.Kirmak cok kolay ama inan hic bir sey insan kalbi kirmak icin sebeb degildir.Velevki eski dost düsman olmaz.Unutmaki bir zamanlar ayni saftaydin bana karsi az mücadele vermediniz.Ben unutmadim.O nedenle biraz sabirli davranmakta her zaman yarar var... |
Sayın Metin Mete, Size herhangi bir şey demiş değilim. Bunun dışında sizi sevmem veyahut sevmemem söz konusu değildir. Sizin islami bakış açınızı sevmiyor olduğum doğrudur fakat kişiliğinizle ilgili hiç bir problemim olmadı. Size demediğim sözler için "göbek altı" demişsiniz. Aklı göbek altı için çalışanlara göbek üstü vuracak değilim. |
alper kusura bakma amacım seni eleştirmek değil ikimizde birbirimizi sadece yorumlardan tanıyoruz..neden sadece tek günah keçisi sectiğini anlamadım sadece bilmek istediğim bu..sebebsiz ne olmuşki bu zamana kadar sadece sonuca bakıyoruz..yanlış anlamaman ümidiyle |
Alıntı:
Evet dediginiz gibi bana bir sey demediniz ben sadece konuya binahen bir örnekleme demistim kusura bakma.Benim tercihim,lagim icindeki ile dögüsmek icin lagima girlmez(bir örnekte bu bunu bir seye benzetmez iseniz sevinirim) diyerek göbek üstü demistim sen var göbek alti her neyse hakkini helal et.. |
Alıntı:
Burada yaptığım da budur. Dün bu zatın yazılarını es geçtim ama bu gün artık BU YÜZSÜZLÜĞE VE UTANMAZLIĞA TAHAMMÜL EDEMEYECEĞİM. Bunun günah keçiliğiyle de alakası yok. İnsan şaşar beşer, bir takım olaylara sebep olan hallerinde değişiklik yapmamışsa, afedersiniz ben pislik temizlemeyi severim. Bu lağım içindekiyle dövüşmek değil, lağımdan taşmış pisliği geri sürmektir... |
demek istediğini anlıyorum ama beni sorum daha farklıydı...böyle bi durum oluşmuşşa buna sebeb olan kişilerinde sucu yokmu..bilmek istediğim bu idi..sadece tek kişi üzerinden yapılan bu tarz yanlış olduğu iddia edilen..benim acımdan kanıt olmadığı için allah bilir diyorum..ama en küçük şeyde bile yaptığımız her hareketin bi sebebi varken neden bu insan böyle bi hataya düşşün hemde karşılıksız..sadece bir kişi değil onlarca benzettiğin kişilerden mevcut o yüzden günah keçisi deyimini kullandım.. anlayışın nezaketin için tşk ederim..allah razı olsun selametle |
sabir arkadaslar söylenilenler ve duyduklarimizi yazdik söyleyenler ve konunun muhataplari kivirmadan,kivirtmadan masal yazmadan hikaye yazmadan cevabi yazarlar bizde biliriz.Zor olmasa gerek Ak koyun kara koyun belli olur selametle |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:23 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük