![]() |
@c0LD Yani şimdi kapı açık diye hırsızı af mı edelim? Bana ne o kapıyı açandan? O kapıyı açan gibiler benden ve mü'minlerden uzak olsun, Allah cc akıl fikir versin hâyalar nasip etsin inşaallah (amin). Ben şimdi olmuş bir olayı 25 değişik açıdan ele alsam, bu açının hafifleyeceğini mi sanıyorsun? Bir olayın çeşitli oranlarda çok fazla sorumlusu olduğunu tabii ki biliyoruz. AMA burada durum şudur, YAPMASIN KARDEŞİM!!! Allah cc bilir amenna bundan hiç bir şüphemiz yok. Ama taşın havaya atıldığıdna yere düşeceğeni bildiğimiz gibi biz karşı cinsle muhabbet etmenin belli sonuçlara ulaşacağını da biliriz. Biz arkadaş bulma forumunda değiliz. Bırakın da (karşı cins için)şiirmiş, aşkmış, sevgiymiş vs bu işlere karşı olalım... Ben dedim, durun düşünün. Onlarca mevcut olan o fasıklar bilsinler ki hallerini kendileri görmeseler bile Allah görüyor. |
Allah razı olsun cevabımı aldım kendi adıma..sorumun cevabı bu idi..tşk ederim. gül gürlemese yağmur yağmazmış.. selametle |
Başka zaman olsaydı,şu islam maskesi altına girmiş şahsın yazılarına kızardım ama inanın sadece güldüğm geçtim.Herkes onun ne olduğunu biliyor ve çok şükürki benimde kim olduğumu biliyorlar. Eskiden olsaydı acaba insanların içine bir şüphe düşer mi diye endişelenebilirdim.Ama Rabbime hamdolsunki hem reelde hem sanalda alnım ak.Bir müslüman kalkıpta benim için diyemez sen benimle şu şekilde bir sohbetin oldu veya tavrın oldu kaldıki ben bir bayan olarak kendimi anlatmaktan bile haya ederim. Sağolsun Alper,Alptraum başta olmak üzere böyle birinin cevabını vermişler.Allah onlardan razı olsun. Radikal Efendi,bir daha islam maskesi altında forumlara takılıp temiz insanlara bulaşma... Seyfullah Putkıran'da senin maskeni düşürmüştü.:)) |
Safino; hayatım boyunca maske takmadım. O neden ile hiç kimse benim maskemi düşüremedi. Olmayan bir şey düşmez çünkü. İslami konularda her zaman yazarım ve yazacağım. Dört yıllık eğitimi senin keyfine uygun olsun diye almadım. Aklının basmadığı yerlere girme, üzerine basılır sonra. |
Hiç birine gerek olmadığına inanıyorum. |
Allah'ım şu cümlelere bak... Kendini ortaya koyan kelimeler artık başkalarının cevap yazmasına bile gerek yok.Çünkü okuyan herkes bu kadar küfür ve hakaret dolu kelimelerden kimin ne olduğunu anlar.Şahsım adına sizin için çok üzüldüm.Allah yardımcınız olsun... |
Kendini savunmak ayrı, enaniyet ayrıdır safino. Terbiye, ahlaki cümleler ile muhatabına yapıldığı zaman muhatabında aynı şekilde karşılık verirse anlam kazanır. |
Sen var ya sen... Alıntı:
Forum ahalasi için diyeceğim; Bu adamın niyetinden şüphe eden varsa üşenmesin takip etsin. Biz öyle laf olsun diye laf demeyiz... |
Gereksizdi...daha ötesi yok. |
Senin ne mal olduğunu şu mesajlarından zaten anlaşılıyor. kibarcık masken düştü edebiyat cambazı! Kimin için ispat istiyorsun? Ne için sipat istiyorsun? ben dedim niyetin bozuk diye. Kimsenin bana inanıp inanmamasıı umurumda değil bre gafil. Ben kulise oynamıyorum, senin alanında direk sana hesap soruyorum yüzsüz herif, ne ispatı istiyorsun hala? Senin ne sevdalısı olduğundan şüphe eden olursa, dedik ilgili yerlere gidip senin yazılarını takip etsinler... Sen var ya sen... ah ah... |
Alıntı:
ayrıca olayı tamamen kişiselleştirip konuyla alakası olmayan mesajlar yazıyorsunuz... UYARI1 |
Bu konu zaten başlı başına kişisel bir olaydır. Kişisel bir konunun altına kişisel olmayan mesajlar BEKLEYEMEZSİNİZ ; ) uyarı1 Konunun açılmasına sebep olan şiir ile alakalı olarak da diyebileceğim, "putkıran" denmesini son derece yakışıksız buldum. Eğer ki genel'e hitab etse bence tamamdı ama bu haliyle bana sond erece çirkin geldi... |
Konunun açılmasına sebep olan sözde şiir ile alakalı olarak da diyebileceğim, "putkıran" denmesi son derece yakışıksız olmuş. Tamamen kişisel ve nefsani arzuların sonucunda yapılmış çirkin şeyler bunlar... bi süredir SÖZDE şiir bu başlık altında...bu sözde başlık altında günlerdir susarak sonradan bağırarak yorum yapıyorsunuz..ama ne hikmetse o kadar cok düşündünüz ki sonradan böyle kabarcık sonundunuz ve kime göre? |
benim derdim senin (taşlama) şiirin değil cold. Şahıs hedef alındığı için ben beğenmedim. Beğenemek zorunda da değilim, yorum yapmak zorunda da değilim. Ama sayın co-admin'imiz konu ile alakalı mesaj yazmadığımzdan dert yanmış, dileği olsun dedim. Sanırım soruya cevap verdim? Bu adına radikal diyen kişi buralarda sürttüğü sürece daha çok konu sapar. (yazdığı ilk mesajına bakın...) |
ben direk bi adres göstermedim her zamanki gibi kişilere bıraktım sayın alper bey..kimseyi zoraki yorum yazında demedim..kişisel eleştiriler yergileri de ben yapmadım ağzımda hiç bi ismi karalayan ve yahut tutarsız sadece olabilirlik üzerinden şahıslar üzerinden ne kargalar ucurdum neden beyaz güvercinler..tamamen ortaya karışıktı...hiç bi polemiğede girmedim..acıkcası sonradan sonraya böyle bi acıklama yapmanız beni düşünürdü.. selametle |
Alıntı:
buyrun meydan sizin karşınızdakini hakaret etmeden istediğinizi söyleye bilir düşüncenizi belirtebilirsiniz ona karışan yok... |
Meydanla işim olmaz, şeytanla ilim yarıştıramam, diyeceğimi dedim, ben oyuna devam... Ek: cold, son mesajını yeni farkettim. Emin ol şiir ile ilgili yorumumun dediğimden başka bir sebebi yok. Zaten başka ne artniyetli bir amaç olabilir şu an aklıma gelmiyor. Ama senin "kişiyi hedef almadım" demen bana hiç ama hiç inandırıcı gelmedi. İnanmamakta özgürüz değil mi? ; ) |
Sevgili Admin kardeslerim olay kisiselliktende öte tamamen nefsin bir oyunu olmaya basladi ya dur deyin yada konuyu baska bir platforuma tasiyin.Sanirim bu forumda yaslari oldukca kücük bireylerde var.Ben sahsima oldukca tedirgin oldum hem RadikalIsalmin hem Alpre Filizin hem Safinaz hanimin kullandigi üslub bence forum ortamina pek uyum saglamiyor hatta kendi nefsimden korkuyorum susan birinin yerine konusmaktan.Hüküm Allahindir o zaman eger gercekten bir seyler biliyorsaniz her ücünüz yazin yoksa böyle köpek it muhabbeti ne size nede bize bir sey kazandirir.Her ücünüzede ayni mesafedeyim bunu en iyi bilen yine sizsiniz cünki benim icin ücünüzde ayni saftasiniz ama ben sizi oldugunuz gibi kabul edenlerdenim Hepinizi seviyorum ama su anki üslubunuz beni etkilemektedir rica ediyorum bir karsi saftaki kardesiniz olarak.Biraz sukunut veya suskunluk...:rica::rica::rica: |
istediğin şekilde düşünmekte özgürsün..bende henüz gördüm yazını..oraya nefsini okşayacak bi isim sıfat koymadığım için üzgünüm.. selametle |
Alıntı:
Nasıl bilirsin kendin gibi. Biz nefsimiz okşansın mı istiyoruz? Sence nefsinin okşanmasını isteyen birine mi benziyorum : D cold, senin taşlama* özelliği taşıyan şiirinin nefsani olduğunu düşündüğüm için BEĞENMEDİM(mecbur da değlim). "Neden şimdi yazın" dedin yukarıda cevap verdim. Daha ne istiyorsun? Bu tür basit cümlelerle aradığın nedir? Benim senle bir işim yok, yeter ki islamı kullanmış olma. Selametle... *Taşlama, bir kimsenin kusurlarını, gülünç taraflarını alaylı bir dille ortaya koyan şiirdir. Divan şiirlerinin hicviyelerine karşılık halk şairleri, şahıslara karşı duydukları nefret ve kinleri, yermek istedikleri kimseleri taşlamalarının okuna hedef tutmuşlardır. @Metin Mete, bizim iddiamız ortadır, niyeti bozuk dedik, kendi de şiirlerini vefat etmiş bir bayana ithaf ettiğini söyledi. Bu haliyle bile bu iddia yerie oturmuş oluyor... Benim için bir insanın niyetinin bozuk olması için, hem islami platformlarda islam alimi gibi davranıp, hem de karşı cinse sevdalı olmak ve bu sevdayı açık açık paylaşmak yeterlidir. Bir tek radikal gibi gönül(!) adamları için demiyorum, bayan/erkek her türlüsü için bu böyle... selametle |
Alıntı:
Pes yani daha ne diyebilirim,bana baştan aşağı hakaret dolu cümleler sonunda sadece bu kişinin zaafını anladığım için susmayı tercih ettiğim için hala uslubum kötü mü?Yazılanları bir daha okumanızı tavsiye ederim...:y02: |
[B]orada putkıran değilde radikal islam olmasını eminim cok isterdim..ama malum bu bir sıfat değil..nefsani diyosun olmadık hakaretler ediyosun hani nerede kanıt hala bekliyoruz..seninle alıp veremediğim gerçek hiç bi kaygım olmadı..sadece tutarsız denklemler üzerinden sonuç cıkarman bana biraz farklı geldi..islami bi kaynak yada buna benzer bi cümlemde olmadı anlamadığım hem başlıkta işin olmadığını söylüyosun hemde sürekli sorular yada yorumlar getiriyosun..hem kanıt sunarım diyosun hemde susmakla yetiniyosun..kimsenin tarafında değilim..sakın sayın radikal islamı savunduğumuda sanma..uzaktan yakından aynı senin gibi sadece yorumlarınızdan bırakılan bir intiba var o kadar...ben şiiri beğen yada beğenme kısmına hiç değinmedim irade dışı beyanatlarda bulunmanı hiç istemedim.. benim senle işim olduğunu nerden cıkardın_?? |
Cold;bunda anlaşılmayacak ne var? Şiirle ilgili bir yorum yapmak istememiş ancak radikal isimli kişinin yazdığı yoruma cevap yazmış ve adminin uyarısı üzerine yorumunu getirmiş Alper kardeşim,bu kadar basit.... Ayrıca dikkat edilirse bu şahıs benden başka herkesin nickini bile düzgün yazmış ve sürekli sefil fare vb.sıfatlar kullanmış. Her cümlesinde tahsilinden,yaşam tarzından söz etmiş.Bunlar bir savunma türü... Sanırım bu kişi reelde özellikle bayanlar tarafından çok dışlanmış birisi,benimle bu tarz konuşma sebebi bundandır,kendisine "sefil fare"denilerek çok incinmiş aynı şeyi bana söyleyerek bir intikam alma gayreti içinde ve bu eğitim vs. konusunda da ispatlama gayretleride ezikliğinden olsa gerek... Radikalislam;inşallah tam gönlünüze göre mutlu bir evliliğiniz ve sizi çok seven ve sizinde onu çok seveceğiniz ve şiirler yazacağınız bir eşiniz olur,yaşadığınız tüm olumsuzlukları unutturur. |
Konunun açılmasına sebep olan sözde şiir ile alakalı olarak da diyebileceğim, "putkıran" denmesi son derece yakışıksız olmuş. Tamamen kişisel ve nefsani arzuların sonucunda yapılmış çirkin şeyler bunlar... siz buna yorum diyorsanız bu kişisel düşüncenizdir..SÖZDE şiirin cirkinliği bana ait olduğu için mecbur kendimi savunmak zorundayım.herkes kendi borusundan üttürmeye devam edeceği için..beni genel konuların içine katmayın mümkünse.. selametle |
Herşeyi bu kadar incelemyin.Ona bakarsanız bana ve birçok kişiye alenen hakaret dolu cümlelerin altınada sizin teşekkürleriniz var.O zaman bizde bunlara kişisel yorum diyelim.Zaten olayda sürekli adı zikredilen kişiyide özel mesaj yoluyla çağırdım,birde o gelip baksın çünkü bu saatten sonra ona da cevap hakkı doğmaktatdır. Tabi gelip gelmemek onun insiyatifinde olan birşey... |
@cold la havle fela kuvvete, yatar ayak illa sen de benden nasibini alacaksın yani? ne kanıtı kim dedi? ben neyi kanıtlaycağım? kime kanıtlaycağım? Ne dedim? Rahatsız mısın kardeşim? ben radikal denen adama dediklerim için kime ne kanıt vereceğim? Sana mı? sen kimsin? sana veyahut bir başkasına bir şeyler ispatlamam gerektiğini nereden çıakrdın? Git islamforuma oku şiirlerini ne sevdalısı olduğunu anlarsın? ben şiir okumam baştan diyeyim. senin putkıran yazan şiirine de şöyle bir göz gezdirdim ve beğenmedim. orada radikal desen de beğenmezdim. Zan bunlar... Ben ilk mesajımda kendi üslubumla direk radikalin kendisine hitap ettim ve soru yönelttim. O da kendi üslubuyla bana cevap verdi. Kendisinin ne olduğunu kendisi daha iyi bilir. Gün geldiğinde ak koyun kara koyun ortaya çıkacak. "Duyduğun falan" laflar ediliyor ben duyduğum değil gördüğüme bakarak yazıyorum. Gördüğümü görmek isteyen varsa açık davet veriyorum radikal denen zatın yazdıklarını okusunlar, kendisini daha iyi tanırlar gerisi zaten umurumda değil tın! Kendisinin konuyu çekmek istediği yere ise hiç girmeyelim. Benim için, yazdığı şiirler kendisi hakkında kanaate varmam için yeterlidir. Ondan gayrısı özel hayatı zaten beni ilgilendirmemektir. Kimsenin özel hayatındaki gerçek/yanlış özel şeylerini çıkarma heveslisi değilim. Sorunum, insanların islami forumlarda karşı cinse sevdalılığıdır. Şiirler de bu iddim için yeterli kanıttır... Ve cold, ben senin kişiselleşmiş davanı beğenmedim diye bana hiç bir savunma yapmak zorunda değilsin. zaten savunmanı da beklemiyorum. Şimdi daha fazla uzatma istersen. senin beğenmediğim çirkin bulduğum şiirinle ilgili yazmaya değer bir şey görmüyorum, yani çekilirsen aradan iyi olur ama anlayan kim... |
ben teşekkür butonlarını kendi şahsım adına yapılan yorumlarda kullandım..size yapılan hakaret için sizden özür diledim bunu sanki onaylarmışcasına görmeniz hoş olmamış.. lütfen bana cevap hakkı verecek herhangi bi tutum olmasın...kerim kardeşim başlık eğer rahatsız edici boyutlara vardıysa kaldırabilirsin sorun edeceğimi sakın düşünme..böylesi daha rahatsız edici..nabıza göre kan veremiyoruz malum |
Alıntı:
nezaketten ne kadar uzaklaşırsan bende uzaklaşırım..tekrar ediyorum polemiğe girmek istemiyorum!! |
bak, gereksiz de olsa adam sayıp sorduğun soruya cevap vermişim güzel güzel: Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
cidden trajikomiksin sadece seni veya kendimi küçültmek istemiyorum..özel mesaj yolu ile ulaşmak istedim ama posta kutun dolmuşş..aballı sopalı ilahi hiç güleceğim yoktu..amacım hakaretvari söylemlere mahal vermemekti ama öyle bi uslub takındınki..kurtlar vadisinden cıkmış gibi..neyse sözün özü benimle olan munakaşan varsa arkadaşlar aracılığıyla bana ulaşabilirsin..genel üzerinden konuşmalar yersiz..polemikten benimle alakası olmayan tartışmalardan nefret ederim..helede düzey b u kadar düşmüşken.. evet şiir berbat.. |
traji komiğim heee:)) mesaj kutumu şimdi farkettim boşalttım ; )(oyudna kırılan rekorların bildirimleri) tekrar başa dönelim, senle bir problemim yok. ama şiirini beğenmediğimi yzdığım an senin benle problemin başladı. Şiirin hakkında yorum yapmam icap etti ettim. Oysa baştan beri etmemeyi daha uygun buluyordum. Führerin adminlik hatırana konuyla ilgili bir mesajım olsun dedim. Amacım seni kızdırmak falan da değil. Senin de amacın bu olmasın ; ) Düzey düşer tabi, ne ektin ne biçesin?.. ek: şiirle ilgili son olarak, şiir berbat falan değil. Eğer ki kişi hedef alınmamış olsa bence şahane olacaktı. Çünkü o türlüsü çok var. Ama hedefi genel değil 1 kişi olunca bence olmadı. bu kadar nokta |
ben beğenmemene değil içerikte kullandığın cümlelere kızdım..her neyse kusura bakma kırdı isem..amacım en başından beri sana soru sorarken bile nezaketi asla bozmamaktı..samimiyetimizin dışında siz ifadesi her daim oldu..kusura bakma tekrardan.. selametle |
hmm... En baştan sorular sormak yerine açık açık deseydin değiştirirdim ki şimdi bile gidip değiştirmeyi düşünüyorum. deyip deyip onu diyordun sen değil mi : ) yeni okudum, evet biraz sert olmuş. O mesajı führere yazdığım için eleştirdiğimin sen olduğunu hesaba katmamışım. Öyle ki sana karşı olmadığı için sonradan bile gidip okumadım. kusura kusursuzlar baksın ne diyelim kusur nefsimizle... bak ben foruma katılım yapmam, çünkü yalan bu işler ; ) bu konudan da bir sürü mesaj silinecek herhalde. Yazılan yazılar da bitti gitti olacak... şiirmiş, laf ebeliğiymiş, benim yaptığım hakaretmiş, onun yaptığı hakaretmiş falan yalan bu işler ; ) hadi benimki alper, milletin ismi bile yalan... Foruma yazmak, karşılıklı atışmak aslında beyin jimnasitği oluyor. Bu tür konularda olaylara tamamen bu açıdan bakmak en iyisi olsa gerek. Bir kaygım yok çünkü (senin de beğeneceğini düşünüyorum) kimsenin şakşakçısı değilim. Kimse beni sevsin saysın beğensin düşüncelerim yok. çat! derim ; ) Kimseyi kayırmam, sevmediğim yanı deyiveririm... Ha ben kimim? yalandan bir üye, dileyen tın desin... ama millet öyle değil, yapmacık bir saygınlığın esiri olmuş gidiyorlar bakalım. Bu konuda dışarıda tutacağım tek kişi safinaz'dır. Kendisini pofpoflamaya çalışan yönetici/üye nicelerini azarlamıştır. Yapmacık saygınlıklarıyla millete yaranmaya çalışanların ipliğini pazara çok çıkarmıştır... |
Alıntı:
|
Ben kendi adımı koymuyorum.:)) |
ilk defa bi paylaşımımdan bu kadar rahatsız oldum..insan kisvesi altında ne kadar tanımsız bi varlık olduğunun şematik diagramı bi şekilde daha ortaya cıktı..ordan al oraya koy ordan al buraya..yok ben beğendim yok şu beğenmedi..sırf daha fazla konuşmamak adına değiştirdim bu da böyle bilinsin..üstad bu başlıktan rahatsız olduğun dakka kaldırabilirsin.. selametle |
@radikalislam Önce bana yazdiginiz yazidaki yeri size göstereyim.Zaman yada baska birsey önemli degil ama aradan 2 ay gecipte birden siteye gelmeniz ve ilk olarak bu konunun gözünüze carpmasi bize cok inandirici gelmedi hani sizde demistiniz ya meyhaneden bir adamla ciksam meyhanede icmis gibi görüntü veririm lakin sizinde verdiginiz görüntü ondan oldu ve tepki topladi.Bugun tevafuk ben özel mesaji sildim zannediyordum ama islamforumda baktimki sizinle mesajlastigimiz özel mesaj durmakta tarihini asagidaki resimden görebilirsiniz Onun disinda siirlerinizi ön plana cikaran insanlar ilk adimda sunu düsünüyorlar islamforum radikalislamin yazilari begeniliyor ve gercektende cok güzel oturakli yazilari var simdi ask siiri yaziyor(ki bana göre inaninki hava hos)bir kadin bu siirlerden etkilenirmi acaba?Simdi bu kavramda herkesin kabul etmeyecegi bir kavramdir yani etkiler etkilemez sözler bana ait nice sairler vardir diyebilirsiniz ki haklisinizdirda benim görüsüme göre... Simdi diger tarafdan islamforumda bir dönem degisti ve o degisimde acayip bir degisim oldu hakikaten inanilmaz bir üyeler arsi sarsinti oldu.adminliklerden cikarilmalar oldu ve günlerden bir gün yine bu olaylar taze iken seyfullah kardesim metin mete,alper,rusen alp,bcetin ve beni msn de toplu konusmaya alarak radikalislamin mailini hacklenildi ve gercekler aciga cikti dedi bazi kelimeleri yanlis kullanabilirim yanlisim varsa o anda olan arkadaslar düzeltsin Ve gecen kissalarda bir bayan ile ask siirleri yazdiginizdir ve bu bayanin evli olmasidir ve sadece bir bayan ile de degil birden fazla bayan ile orada bulunan kardeslerimiz bunlari okumustur zaten ve birden bizler namus bekcileri hemen vayyy be felan diye icten geciriyoruz halbuki anlatamadigim bir husustu. Madem böyle bir olay var bizene bizi ne kadar ilgilendirirki bu kadin evli degilmi bize zerre kadar savunma hakki düsermi kocasi varken bir kere kocasindan gizli yaptigimiz bu bekciligin ne kadar aciklanabilirligi olur acikcasi BIZ KIMIZ? Tabi bu durumlar böyle gelisti ve sizinde uzun süre islamforuma girmeyisiniz kacisiniz olarak adlandirildi neden adlandirildi diyorum cünkü ben yeminederimki gözümle görmedim bu olayi ve diger kardeslerimizde görmedi onun icin ortada birsey olmadigina göre bu denilenler havada asili kalir hic bir ise yaramaz hatta giybete girer hatta kul hakkina girer Yapildi ya da yapilmadi zerre kadar merak etmiyorum yeminederim beni zerre kadar ilgilendirmiyor zannedersem buradan kimseyi ilgilendirmiyor.Onun icin hiddetinizede siddetli konusmlarinizada dikkat edin Lakin siz ki kalp kirmayalim derken inanin daha beterini yaptiniz tavsiyem tüm arkadaslardanda lütfen iceriginde küfür barindiran mesajlarini editlesinler bize yakismiyor.Hararetlenmis olabilir ama disaridan hakikaten hos gözükmüyor lakin islam küfrü barindirmaz diyebilirsinizki küfre ilimlemi cevap vereyim Küfürde olsa islama yakisan bir sekilde cvp vermeniz hem isminize hemde bu zamana kadar tanidigimiz radikalislama yakisir bir sekilde verin lütfen Gözüken o ki bu gibi mevzular büyüyebiliyor ve birbirimize dahi catabiliyoruz varsa birilerinin derdi bizi alet etmesinler. Öncelikle bana karsi hakkinizi helal edin bu gibi mevzulari o zamanda duymak zorunda kaldim ve zan ettim. Biliyorumki yanlisti o ortamda duymamam ve orayi terketmem lazimdi cünkü bu olay sonrasinda bir cok giybete vesile oldu arkadaslarimiz bilir Bu konuyu hemen kapatip bu peygamberimize küfreden domuzdur demissiniz haddim olmayarak söyleyeyim ahsen-i takvim ve esref-i safilin bunlar bizim dogrultumuzla olmuyor ne yazikki yine burada nefsimize yenik düsüp islamin öngördügü gibi davranmamis oluyoruz insana hayvan gibi bir maan yüklüyoruz halbuki insani hayvandan daha asagi düsüren yine Allah dir .Konusmasi kolay oluyor belki ben düsmüyormuyum bu nefse tabiki kipkirmizi oluyorum hatta daha yeniyle bunu duydum icimde büyük bir sinir ve küfür de olusmustu ama sükürki disari aksettirmedim Yani denilecekler bu kadar eminim siz anlamissinizdir demek istediklerimi Hicbirsekilde hic bir delil olmadan bir kimseyi birsey yapmislikla suclamak hakikati göstermiyor Benim tarafimdan kalbiniz kirildiysa simdiden özür dilerim. Derdi Allah rizasi olanlara selam olsun |
Şunu açık açık diyeyim, ben duyduğuma göre değil gördüğüme göre hareket ediyorum. O msn ile duyduklarımdan sonra islamforumda radikalin oldukça fazla mesajını okudum. Radikal hakkında dediklerimin kaynağı İşte o mesajlardır. Ben o mesajlardan sonra bu adamın islam satıp nefis kabarttığın farkettim. Bana zandasın diyenleri islamforumda radikalin şiirlerini okumaya davet ediyorum...http://www.islamforum.net/search.php?searchid=103210 İSLAMİ BİR FORUMDA AŞK ŞİİRLERİ YAZMANIN AMACI NEDİR? ben kalkıp arkadaş bulma veyahut şiir yazma forumunda değilim. Bir mesajda Allah(cc), Muahmmed (sav) diyeceksiniz, saygınlık kazancaksınız, öteki taraftan salya sümük bayanlara hitab eden şiirler sunacaksınız! peh peh!!! Alıntı:
Demediklerimi altını çizerek belirtiyorum: ben zina yapıldı demiyorum ben evli bir kadınla mesajlaşmalar oldu demiyorum ben msn'de duyduklarım olmuştur demiyorum OLAYI O TARAFA ÇEKMEYİN! Ben, bu adam, islam alimi gibi mesajlar yazabilirken bir yandan da karşı cinsi etkileyebilecek şiirler yazdığını ve bunun İSLAMİ FORUMLARDA YERİ OLMADIĞINI DİYORUM. Bilmem anlatabildim mi? Şaibelerle dolu, kanıtsız, söze dayalı, belirsiz hiç bir olay benim için olmuş değildir. Ama, bu söylenti derecesindeki olay vesilesi ile hiç girmediğim şiir bölümüne girip bu insanın mesajlarını okudum, ve GÖRDÜM Kİ bir yandan benim de bir zamanlar kendisine duyduğum saygıyı kazanacak yüksek islami cümleler kurarken, bir yandan da direk bayanların gönlüne hitap eden şiirler, yazılar yazıyor. Romantizmin şeytani bir akım olduğunu anlamak için tarihçesini bilmek gerekmiyor. Özün sözü, banim karşıma bir daha beni ilgilendirmeyen konuları getirip zırvalamayın. beni ilgilendiren radikal denen zatın islami forum(lar)da yazdığı için son derece iğrenç bulduğum şiirler sunmasıdır. Bunun başına nasıl dertler açtığını gördüğü halde hala da bu tutumunda devam etmesidir. açık davet: http://www.islamforum.net/search.php?searchid=103210 Kendisi süper nefse sahip ya(!) kalbini bozmayacak(!), hadi öyle oldu diyelim, ortamdaki bayanların kalbi meylederse ne olacak? Bir insan iftiraya uğruyorsa, biraz da hatayı kendinde arayacak... Bırakın boş lafları, gerçeği görün gerçeği... Alıntı:
Alıntı:
|
Derdi; Allah’ın rızası olanlara selam olsun! |
Öncelikle fıkramı beğendiğine çok sevindim.:)) Birde çok eğitimli birisi olduğun,bu psikoloji eğitimini "hayat üniversitesinden" aldığın belli.Hastanelerde senin için bir üniversite olmuş.Allah şifa versin,radikal kardeşim... Alper kardeşim;sana gelince sen hiç evlenmeden imam nikahı kıydırmadın mı?Neden?Çok ayıp etmişsin.:)) Şimdi bunlar islamcılarda çok moda.Sevgilinle ya da nişanlınla çok rahat olabilirsiniz,sonra böylelikle günah işlemediğinizide düşünürdünüz(!) Yoksa sen hala nikahın hükmü "evliliğin herkese duyrulmasıdır" gibi hak bir düşünceye inananlardan mısın?Nıç nıç,olmuyor,olmuyor modaya uy:y02:,bak biraz değişik benzeri İran'da var... Alptraum kardeşim;sana gelince bak radikal kardeşimiz,her mesjının sonunda sana öğütler ve nasihatlar veriyor.Onun sözünden çıkma olur mu! Diyebilirsin ben üniversitede okuyan yetişkin bir insanım,bir forum sitesi açacak ve her türlü teknik bilgiyi paylaşacak kadar donanımlı ve o sitede adminlik yapacak kadar sanal diyaloglarıda iyi olan ve yurtdışında yaşayan biri olarakta her çeşit insanı tanıyan birisiyim.Olabilir ama bunlar önemli değil(!) Onun dediği kişileride sevmeye devam et,sakın onun sözünden çıkma olur mu,hazır bugünde 23 nisan...:)) Radikal kardeşim;Canı gönülden mutlu bir yuva kurmanı ve sevgi dolu bir evliliğin olmasını Allah'tan istiyorum.İnşallah yaşadığın tüm olumsuz acıları unutursun... Bu arada imtahanında da başarılar dilerim.:)) Bazı harf hataları ve eksik cümlelerden dolayı değiştirilmiştir.:)) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:10 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük