![]() |
Alıntı:
Cok cok tesekkürler tek bir kelime degistirdim"Sünnet"yerine"Kuran"Yazdim.bilmis olda... |
okudum abi inan hiç sorun değil..amacını bildiğim için hele yüksünmem mümkün değil..şiir sizindir istediğinizi yapabilirsiniz.. |
Alıntı:
Tekrardan tesekkür ederim.Emegine saygim var o nedenle israr ederek bildirdim.Cünki daha dün Kerimede söyledim ve o kaynak ile kullan dedi ama yinede ben sana bildirmek icin bugün tekrardan geldim.Simdi bu siiri Ixxxxforuma da asmak gerek hemde söyle yaldizlisindan..Bakalim Kiz kardeslerimiz begeneceklermi? |
bilemem abicim kim ne der ne söyler..bizim görevimiz akılda bi şeyler yaratmak gerisi onların bileceği iş..estfl abi tekrardan yineliyorum hiç sorun değil..yabancı değiliz birbirimizi tanıyoruz.bahsettiğin siteye mhmt astı sanırım abi.. |
Alıntı:
Iste hacamatci onuda silmis sanirim,Yani simdi o dedigim forumda artik hic bir firsatiniz olmuyor tartismaya cünki elindeki Firavun silahini iyi kullaniyor ve iste sonuc,Tartismaya firsat bulamadan bitiyor.her neyse Allah bir Musa nasib eder bakalim.. |
hakka girmeye engel olmak burda gerekiyor. çünkü bi yanlış anlama var gibi. astığım yazıyı ben kendim sildirdim. etki olmadan. selametle.. |
Alıntı:
Zaten bir zandi mehmedim, Alıntı:
Yoksa iftira babindan degildi.. |
................................. |
hayırdır ne yazıyodu burada...istem dışı? |
Alıntı:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:21 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük