![]() |
Sustum! O an çaresizdim Hiddetin karşısında fevkalade sefildim Gazaba gelmiştin, nedensizdin, kimbilir belki de o an tükenmiştin Hasrettiğin halin, serdettiğin eşkalin, keybettiğin edebin acizliğindeydim Boynumu büktüm, sabrı terennüm ettim, meğerse sana ne kadar yabancıymışım Neden tahammüm etmek istersin Niye yetinmeti, kanat etmeyi, edebi iştiyakı, sükutu ikmali öncelemezsin Kahretmeyi, tereddütler yaşamayı,keşkelerle oyalanmayı hiç düşünmez dilersin Bilmem ki ne istersin, gönüllü köle olmamı beklersin ve herşeye müdahele edersin Yalnızlığın kollarına kaçmak istiyorum Bizar bıraktığın halimden ve uhteleşen kederlerden kurtulmayı diliyorum Sabrımı deniyorsun biliyorum, zafiyetlere bürünmemi istiyorsun bilemiyorum Aklım var, iradem kar, ruhum mahzun bir şekilde bakar, niye yüreğim kan ağlar Yapma dedikçe, sabırla seslendikçe... Kalbimin inşiraha olan hasreti aklıma gelince, içimi çekiyorum Hikmeti sebebini, çilemin bereketini, ahirimin nedenini sessizce bekliyorum Her ne dersen, nefsinin yelpazesinde nefeslensen gam değil, hesap senindir diyorum Ne kadar bizar bırakmışsan... Sabır yumağına dönüşen dertlerimi ruhumun pervazlarında anmışsam Kalbimin ağrıyan sızısıyla el açıp secdelerde içimi boşalmışsam elbette ar değil Kalan nefesimden, fersizleşen gözlerimden, kalmayan hevesimden anılan kar değil Mustafa CİLASUN |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:53 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük