![]() |
...nokta http://www.muhakeme.net/clear.gif ölmüs bir ruhun hareketsiz bedeninde sakli bir ciglik gibiyim ölüm daraltiyor icimi nokta nokta isliyor kendini ruhuma sakli sayfalardaki sir gibi aciga vuruyor kendini.. icimde bir sikinti ruhumda huzursuzluk gözümde bir hareket var bir ayriligin kapiya dayandigi bir gün gibi ayrilanlarin ardindan bakanlar gibiyim sigaramin dumani bile titretiyor icimi, sade bir sessizlik etrafi saran, neden_? korkularim artiyor bugün.... dur! kapilari kapali sana gönlümün ölümün heder etti bak! kendimden etti büsbütün.. iste yine ayni aci ayni ses, bir ciglik bir haykiris adim adim.. korkuyorum ölüm cagiriyor bugün... Adi ayrilik, sonu yok bunun kiyamet-i Ask durma kop gönlümden savrulda saril Rüzgara hadi; yavas yavas... |
--->: ...nokta Yüregin güzel, hos dillenmis mest oldum acikcasi okurken de "ölüm cagiriyor" felan bak korktum simdi. Sadece siirdir insaallah |
--->: ...nokta ilk satır fevkaladeydi... ardısıra küllen hakikat yağmış satırlara sadrınızdan.... dua ile measselam... |
--->: ...nokta Hacım Bana Ölümün soğukluğunu hatırlattın... Yüreğine sağlık... |
--->: ...nokta ay ölüm ne soğuk kelime.... yüreğinize sağlık.... paylaşan gönlünüze hüzün değmesin.... |
--->: ...nokta Rabbim! ölümüm sana vuslatımdır, beni ve bütün inananları sana imanla kavuştur.(Amin) |
--->: ...nokta amin.. paylaşım için teşekkürler |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:39 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük