![]() |
Umudum Derin kuyularda yetimane duygularım haydi bir ses duyur bağrını tırmalayan bu halde nedir bir duyan olur BİR ..Sem'i...O'dur haydi söyle ne olur yoksa ruhun bitecek sararan yaprağın yere düşüsü bile çamurlara karışması öylece.. tohumun toprağın sinesine ... dalın, göçüp giden her çiğdeme hasreti baharımı anlat haydi gülümü söyle.. dikenlerin kanattığı kalbini de hadi neden gelmez gidenler... yollar neden uzakdı sevgili aklım neden karışık böyle anlayamamk mıydı çaremiz dayanabilmek için elemlerin ağırlığında kırılıp tutuldu belimiz yâr feryadımı duy haydi söyle gönlüm o olmadan gülebilirmiydin sensiz gülüşlerde ızdırap gizli sensiz lokmalar vebal sensiz buralar hazan duy ey sevgili haydi söyle yüeğim parelenmiş birikip dağ olmuş kelimelerim çağla, yâre doğru sel olsaydın akıp bulurdun yolunu göl olsaydın yağardı sevda yağmuru ummanlar karışan bir masum "gazyaşı vadisi" bekke haydi söyle içindeki sevda vurgunu hasretinle ne yapacağımı bilemdimki gitsem yoruldum kalsam duruldum...gözlerimi sensizliğe yumdum hayalini sinemde buldum her gece niyazımda inleyen şu hareli şebnemim garip başımı yere koydum , duyunca ötelerden Lahuti huzmelerden bülbüli zikrini..... uzanıpda tutamadığı ey süreyya yıkdızı duy beni söyle gönlüm haydi sensiz lik büktü naçar bendeni gecelerden ,sabahlardan sıyrılsın ruhum sana bir kabe kavseyn bulsun artık budur umudum...!!! bekke 19/06/2009 10:18 http://www.muhakeme.net/forum/forumr...f7a376f4-1.jpg [SES]http://www.fileden.com/files/2008/9/27/2117920/yalnizligin%20sesi.mp3[/SES] |
--->: Umudum bekkem yine gönlünü konuşturmuşsun gönlüne,emeğine ve kalemine sağlık... inan tek kelimeyle büyülendim... çok tşk kardeşim. |
--->: Umudum güzel yorumun için asıl ben teşekür ederim nisa.... selam olsun hislenen yüreğine.... |
--->: Umudum allah razı olsun ne kadar güzel yazmışsınız |
--->: Umudum çok güzel ,yüreğinize sağlık,kutlarım, Fonla harıka gıtmiş.Şimdi bununla bırlikte demli bır çay içlir işte...... |
--->: Umudum gerçekten muhteşem ..emeğinize sağlık bekke... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:56 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük