![]() |
Sensizliklerimde ayaz var Bir ayaz, bir dokunus Yalnizligim olmali Küfreden gecmis 4 senenin icinde Yosma kesmekesim Anlat simdi denizlerime Dalgalar duruldu Hep bir söylenis iste misralarini sayikladigim hic olmayacak bir sevda benimkisi. Coktan kelepcelemisler serseri celebinin tüm giden yollarini. Ben olsam olsam serseri bir celebi olurum ordan oraya sürüklenen. Bir siiri dahi düzenli yazmayi beceremeyen bir serseri. Uzattikca cümlelerin yüklemleri icerisinde birseyler arayan serseri. Kisacasi dünün bugünü ; Gercegi bir seferde sona saklamak hep yaptigimiz degilmiydi zaten iste bu seferki benim de cok gercek sonum Yasamayan ve yasamayacagin canparem gündüzlerimde gülistan gecelerde hep masal olan yokcarem : : : : Yalnizliklarimda ayaz var [SES]http://www.muhakeme.net/forum/images/sby.mp3[/SES] |
--->: Sensizliklerimde ayaz var Kalemine sağlık,ne güzel sözcükleri kullanmışsın müziklede ahenk içinde çok hoş olmuş.Ancak Avusturya'da yaşadığın için bağlantı kurdum ve üzüldüm inşallah serseri çelebi için gelip geçici duygulardır. |
--->: Sensizliklerimde ayaz var hep bir ayaz vardır saklı doğanın altında bir yavuz vardır yelkinin üstünde ebedi mağlubiyete koşan hep bir iç çekiş hep aynı kaygının kavgası vardır..her demine bir son dem yalnızlık demlersin..keyfe keder acıda olsa içersin.. seninkide böyle olsa üstad..zamana hüküm veren gözler derdini ellerine vermiş kan değmesede güzel olmuş..yüreğine sağlık |
--->: Sensizliklerimde ayaz var vaaaayyy Sairim siire renk katmis yine, duygular kaleme alinmis gönülden damlayan tane tane kelimelerlee. ellerine saglik hocamm:) |
--->: Sensizliklerimde ayaz var Alıntı:
Benim hatirladigim hic bu kadar aglamamistim bir filmde. |
--->: Sensizliklerimde ayaz var Hocam konu basligina etki etmesin diye söylemedim ama madem israr ettin:D Iste budur hocam ne denebilirki Sözün bittigi yer:) |
--->: Sensizliklerimde ayaz var erkekler ağlamaz sil göz yaşını kavuşur hayaller dını dını nııı |
--->: Sensizliklerimde ayaz var Acizligini bilen kul aglamaz mi? Aglar hemde ne aglar. |
--->: Sensizliklerimde ayaz var Çok Hoş aynen oturtmuşsun kalıp gibi olmuş :) orjinallik kokusu alıyorum |
--->: Sensizliklerimde ayaz var ugraştıgına degmiş,harika. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:56 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük