![]() |
LeyL... uzandım hep en yükseğe tuttun elerimden leyl sana soruduğum o tuhaf bilmece bilki açayım kalbimi leyl tükenirken bir bir takvimden yapraklar ümidimi ateşlerde ısıtıryorum sana söyleyemediğim muratlarım sonbahar yaprakları gibi yerde sürünüyor her dirilişinde baharda köklerim suyum güneşim sensin leyl rüzgarında buram buram muştuların vardı gözlerimi sende yumduğumda, hayali karşımdaydı yolların yılların inadına sen sen ,hep şefkatinle başucumdaydın leyl güldüm pervasızca...utandım ardın sıra gafletimde oldu ağuşunda...huşum da hep sığınak durağımsın..hem seccademe mekanım ruhum kara sen ise hep mehtabımsın leyl yanaklarımda tuz tuz ..gözyaşlarım sana açtım dertlerimi ,yokdu yakın arkadaşım leyl...bir an yine sonkez aydınlanırken gün.. sen bir hatıra daha düşün bir müjde daha ver... ya bulutlar dağılsın,ya nurlar saçılsın bembeyaz bir kağıt ta ismim yazılsın sende durağım sende dualarım leyl.. buluşma noktası seher kalbim her defasında durulur sende yare gider... leylim! beni yine al, yine yare ver... kalbimi o bilir başka vakitte bulamadım leyl... yarim de ,kalbim de sendedir ... .. . http://img1.blogcu.com/images/s/u/r/...hrim/moon3.jpg [ses]mms://85.17.231.216/umutfm/enstrumantal/feryat_fon.wma[/ses] |
--->: LeyL... Siz mi yazdiniz bu siiri? Süper olmus ne desem kifayetsiz kalir. Süper sanirim en iyisi oluyor |
--->: LeyL... maşallah.. Yüreğinize sağlık. |
--->: LeyL... tek kelimeyle muhteşem yüreğine sağlık. |
--->: LeyL... Allah razı olsun...bende bilmiyorum.şiir yazmayı..ama siz beğendiyseniz ...demekki yürek şiir demine gelmiş... |
--->: LeyL... emeğinize yüreğinize sağlık |
--->: LeyL... Rabbim razı olsun çok hoş bir şiiirdi. |
--->: LeyL... cnm senmi yazdın harika ya........ yine yapmışsın yapacağını..... seni tebrik ediyorum. |
--->: LeyL... estağfirullah... teşekkürederim nisacım... arada karalıyorum... leyl güzel dosttur... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:03 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük