![]() |
Son Dem Burda Bahar yok, Mevsim yazin ortasinda kis Hayaller yagmur tanesi coklugunda Umutlar son deminde, bedende yorgunlugun ötesi Acilarimiz yari umutsuzlugumuzu körertmekte, dogan her güne selamla bakiyor gözlerimiz Günes dogmayan günlerde, uyuyan hislerimize tercüman olmak istiyoruz Aglayan her yagmur tanesini yokluklarla daralan dünyaya armagan ediyoruz Yoklugun arkasindaki Özlenenlere, Hasretlere ve Sevdalara… Zamansiz gidislerle biten Hayaller ve ardindan sönen Umutlarin kül olmasi Gönül yarasini bastirmak icin susuyoruz en derinden, susuyor ve hic konusmuyoruz Gidenlerin ardindan; kalanlarin tesellisi olan iki damla Gözyasi gelenegini sürdürüyoruz Ince ince esen Ölüm yeli degince parmaklarimizin ucuna, savuruverince tel tel Ruhumuzu bedenden… Gülmek istiyoruz „iste zaman doldu sira bende, simdi senle sonsuz olma zamani“ diyerek Gülmek istiyoruz Sonsuzluga giderken… Oguzhan / 08.11.08 |
Kıskandım ya bu kadar güzel yazılır mı... Ben neden yazamıyorum.Emeğinize sağlık... |
çok istersen yazarsın sen de birgün kızım:) |
Oguzhan kardeşim hakikaten, duygularını kelimelere nakşederken ne kadar samimi olduğun aşikar...ki mesafelere meydan okuyup akis buluyor. Ebediyyen Rahmani huzurdan ayrılma,Kutlu olsun Ravzasına Vuslatın... |
Alıntı:
Haklısın,belkide duygularım henüz o yoğunlukta değil... |
--->: Son Dem bu yazı...harikaydı..vesselam... gönlüne bereket kardeşim.. selam sana... |
--->: Son Dem eyvallah oguzhan yüreğini konuşturmuşsun... kalemine ve yüreğine sağlık... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:10 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük