![]() |
Yahsi Bati Filmin Türü:Komedi FilmiDiger Türleri:WesternYap?m Y?l?:2009Yönetmen:Ömer Faruk Sorak, Cem YılmazYapim Ülkesi:TürkiyeOyuncular:Cem Yılmaz, Demet Evgar, Ozan Güven, Özkan Uğur, Uğur Polat, Zafer Algöz, Süleyman Turan, Dilek Çelebi, Yılmaz Köksal, Mazlum Çimen, Deniz Özerman, Mehmet Polat, Muhittin Korkmaz, Ali Tınaz, Tevfik Yapıcı, Tuncay özinel, İştar Gökseven, Ferdi Sancar, Kaan Öztop, Tolga Öz, Hakkı Yazıcı, Levent Intepe, Levent Niş, Bünyamin Durgut, Baki Kurtuluş, Erol şahinToplam 20 Eklenti bulunuyor. Yahşi Batı, 1800'lü yılların sonunda�Osmanlı padişahı tarafından Amerika'ya gönderilen iki görevlinin başlarına gelen olaylar anlatılıyor. Aziz Bey, ile Lemi Bey, 19. yüzyılın sonlarında padişahın emriyle Amerika’ya gitmek için yola çıkarlar. Yanlarına da hediye olarak verilmek üzere çok değerli bir elmas taş ve yüksek miktarda para vardır. İkili Amerika’ya varınca, gidecekleri yere ulaşmak için bir posta arabasına binerler. Lemi Bey ile Aziz Bey bu yolculuk esnasında soyulurlar. Önce ellerinden elmas taş gider, sonra da paralarını kaptırırlar. İki Osmanlı, kaptırdıkları parayı tekrar toparlamak için ödül avcılığı yaparlar. Gördükleri ‘Wanted’ ilanlarını kendilerine uyarlayıp, sırasıyla aranan haydutların yerine geçer ve ödül avcılığıyla para kazanmaya çalışırlar. Biri haydut olur, diğeri onu yakalar ve başlarına her defasında binbir olay gelir. Tam canlarından olacakken Aziz Bey aslında ödül avcısı olmadıklarını, Lemi Bey’in haydut olmadığını, ikisinin de Osmanlı olduğunu anlatmaya çalışır. Senaryo Cem Yılmaz Yapımcı Murat Akdilek , Cem Yılmaz Görüntü yönetmeni Mirsat Herovic Müzik Ozan Çolakoğlu, Ömer Özgür Kurgu Çağrı Türkkan Sanat yönetmeni Hakan Yarkın Dil: Türkçe Yapımcı Firmalar: Fida Film |
--->: Yahsi Bati Umuyorumki Yahsi bati filmi de gora gibi küfür icermez. Küfür icermeyen komedilerle bence biraz daha kendini üst sinifa tasiyan cem yilmaz ( bence arog filmi ) diger komedi filmlerine göre daha üst seviyede. Türk halkinin Recep ivedik filmlerini sevmesini ben biraz daha bu argo ya bagliyorum. Insanlar argo ya gülmekte. Bakalim bu film nasil olacak |
--->: Yahsi Bati vallahi bilmiyorum bende bunu umuyorum. gora ve arog filimlerine baktim ve sahsen hic begenmedim diyebilirim. |
--->: Yahsi Bati BU adamların ağzından argo kelime çıkmayacağını düşünemiyorum. |
--->: Yahsi Bati edep noktasında savunamam belki ama şahsen hayranıyım..filminde beğenmediğim iki sahnesi var onun dışında hoştu bence.. |
--->: Yahsi Bati keşke buna benzer bir film yapmaya çalışmasa bir daha, tebessüm bile edemedim nerdeyse. reklam ceksin bu film yerine, adı belli olur en azından |
--->: Yahsi Bati güldürmüştür, eğlendirmiştir, hele hele sinemada Ankaralı ve Kırşehirli arkadaşlarla izlendiğinde kat kat etkisini arttırır (Şerif Lloyd'un girişi :sirit:). Bütün filmlerini zevkle izlediğim, gösterilerinden oldukça keyif aldığım Cem Yılmaz, bu filminde de beni şaşırtmadı.. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:22 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük