bygvz´isimli üyeden Alıntı ↑çok site gezdim ama bukadar ....... bi sitegörmedim üye toplamak herşey degil kardeşim
1.Edebinizi takının.
2.Sitemizde film indirme bölümü bulunmadığı halde, Filmlerin tanıtıldığı sinema bölümünde indirme linki beklemek gibi bir ahmaklığı yapmanız bize hakaret etme hakkı doğurmaz.Ayrıca konuda gizli link vs. de yok yani ziyaretcilerle üyeler aynı konuyu görüntülüyor.Üye olmanız gerekmiyor.
3.Üye toplama gibi bir amacımız ve ihtiyacımız yok.
üye toplama gibi bir niyetiniz olmadığı için link vesayreyi görüntülemek için tıklayın yazıyıor değil mi bi bırakın böyle şeyleri siz işinizi doğru yapın ki yorumlarda doğru gelsin
iyi çalışmalar.
Kayıtsız Üye´isimli üyeden Alıntı ↑üye toplama gibi bir niyetiniz olmadığı için link vesayreyi görüntülemek için tıklayın yazıyıor değil mi bi bırakın böyle şeyleri siz işinizi doğru yapın ki yorumlarda doğru gelsin
iyi çalışmalar.
Bir linki gizlemedik. Ekledigimiz dosyayi gizlemedik ve herseyi ziyaretcilere acik hale getirdik hem de konulara cevap yazabilme yetkiside dahil. 6 bini geckin üyeyi sildik. Daha ne üye toplama derdimiz olsun anlayamadim?
Uyarı Mesajı | |
Cancel Changes |
|
|