![]() |
Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın Susma! Her zaman diyecek, verecek sözün olsun.. Sen bir şeyler yaz; boş vermeler şöyle dursun..:) Arkadaşlar buyrun..Ruh halnizi anlatan sözlere.. ister içinizden gelenleri..isterseniz sevdiğiniz dörtlükleri paylaşın... |
GÖzlerini getir yari umutsuzlugum Yaprak gibi döküleyim önüne,solayim, beter olayim GÖzlerini getir Öleyim. Bilmeden cocukca sevildigini ve bayram sabahina beklendigini Kaf dagindan günes getirir gibi,GÖzlerini getir Getir Gözlerini Öleyim... |
bu sozleri seviyorum yaa güzel valla;) |
Gözlerki birer parçasıdır sende ilahın Gözlerki senin en katı zulmün ve silahın Vur şanlı silahınla gönül mülküm düzelsin Sen öldürüyorkende vururkende güzelsinn.. |
Kalbim bir güvercin kalbi gibi titrerken adından, Ne olur Sana ulaşmam için kanadından; Bana bir tüy ver pervaz edeyim hep ardından.. Kalbim bir güvercin kalbi gibi titrerken adından. *** |
etrafa sıçrattığım gülüşlerim masallardan alıntıdır... |
Mutlak bir yanlışı, bir hatayı, kendince anlamlar etrafında yorumlayıp da onu doğru ilan edemeyiz. Hiçbir vicdanlı irade: Bir virüsü eveleyip geveleyerek çok faydalı bir ilaç diye yutturmaya kalkışamaz. TABİ O İRADE ERİMEMİŞSE. |
mutsuz... mutsuzluğun sebebi öncelikle bizim hatalarımız..hataların sonunda pişmanlık ve iş işten geçti durumu.. :( selametle.. |
Yalnızlar rıhtımındayım ,çaresizlik dizboyu. gidenler mutlu, kalanlar hala umutlu... YARALAR kan revan belki kangren... Hala bir umut derdindeyim zavallı ben! Giden çalgı çengi oynatır ziller parmaklarda... BEN! hala uslanmaz sevdalı uzaklarda... |
Gidiyorum bilinmeze doğru Atıyorum adımımı Ama atmamla çekmem bir oluyor. Geçmişin kalıntıları kalakalmama neden oluyor. Mantık bunun neresinde derseniz Geçmişin hezeyanını bilmiyorsunuz derim. Korkuyorum ürperiyorum adımımı uzak atarım diye... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:00 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük