Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın

Ey mazlumların Rabbi! Kefenimi giydim, her şeyden sıyrıldım geldim. Mü'min'ler dünyanın öksüzleri yetimleri, ben de onlardan biriyim, Allah'ım! Kur'anın metruk, coğrafyan mükedder, dinin mahzun, dostların mağdur, düşmanların mağrur, nizamın mahkûm, ...

1. Alt 11-11-2008, 14:23 #71
    Ziyaretci
    Henna Mesajlar: n/a
    Ey mazlumların Rabbi! Kefenimi giydim, her şeyden sıyrıldım geldim. Mü'min'ler dünyanın öksüzleri yetimleri, ben de onlardan biriyim,
    Allah'ım! Kur'anın metruk, coğrafyan mükedder, dinin mahzun, dostların mağdur, düşmanların mağrur, nizamın mahkûm, halimiz malûm. Biliyoruz ki kulun gücünün bittiği yerde Allah'ın yardımı başlar. Bittim Ya Rabbi! diyene yettim kulum der misin?
    Allah'ım yardımın ne zaman! diyecek kadar denenmedik, bedel ödemedik ama takatımız yok, gücümüz az, yolumuz uzun, yükümüz ağır, katığımız az, dostumuz zayıf, düşmanımız kavi. Bu durumda sana, Peygamberimizin Taif dönüşünde Ebu Kubeys tepesinden giremediği Mekke'sine dönerek yaşlı gözlerle yaptığı dua ile yakarıyoruz!

"Allah'ım kuvvetimin tükendiğini sana arz ediyorum, insanların gözünde küçük düştüğümü sana şikayet ediyorum, Ey Erhamerrahimin! Sensin ezilmişlerin Rabbi, sensin benim Rabbim, Beni kimlerin eline bıraktın, senin nuruna sığınırım, karanlıkları aydınlatan nuruna, dünya ve ahiretini aydınlatacak nuruna, sana sığındım yeter ki razı ol, güç ve kuvvet sendendir, yalnız senden".
    Allah'ım gönüllerimiz çöle döndü muhabbet ver, ümmet param parça oldu vahdet ver. Küfrün pençesinde rezil ve zelil olduk izzet ver!
    Kendimize karşı yabancılaşıp aşağılık maymunlara döndük fıtrat ve hilkat ver, sahte rehberlerin peşinde yanlış yollara girdik hidayet ver.
    Taşlaşmış yüreklerimizin gözleri kör, kulakları sağır, dilleri lal oldu basiret ve feraset ver. Kendi korkularımızın esiri olduk hizmetçisi olduk, şecaat ve sekinet ver Allahım!

2. Alt 11-11-2008, 16:48 #72
    YoK Mesajlar: 49
    Hangi Kelime İfade Etmeye Yeter Beni
    Hangi Cümlede Kendimi Bulurum Bilmiyorum
    Dağıtmışım Kendimi Bırakmışım Hayatı
    Ben Ruhumu Kaybetim Olmayan Şeyi Yansıtamaz Sözlerim.....

kalbi kardelen bunu beğendi.
  3. Alt 11-11-2008, 19:29 #73
    Ziyaretci
    korkuyorum...
    rabbim yol göster!

4. Alt 11-14-2008, 21:26 #74
    el_feta Mesajlar: 1.168
    Teknoloji,benden aldıklarını bana geri versin;ben ona bana verdiği herşeyi vermeye hazırım...

5. Alt 11-14-2008, 23:22 #75
    Lâ_YeZaL Mesajlar: 15
    kendime söylediğim yalana af senden gelse!

6. Alt 11-15-2008, 01:15 #76
    HiLaLNuRu Mesajlar: 242
    Ne Var ki Pazarlığa Girişecek Ecelle ,Sermayem Tek Kelime ALLAH Aziz Ve Celle

7. Alt 11-17-2008, 00:57 #77
    el_feta Mesajlar: 1.168
    Çocukken gün battı mı bir köşede ağlardım
    Nihayet döne döne aynı noktaya vardım

8. Alt 11-20-2008, 16:25 #78

Sevdim seni sevmiyorsun
    Aşka kıymet vermiyorsun
    Vefa nedir bilmiyorsun

Cennet olsam cehennemsin
    Günahtan gayrı nemsin
    Maksat ayrı yürek ayrı

Anladım anladım bitsin
    Anladım benim değilsin
    Anladım gönlün sevinsin
    Olamayız senle gayrı
    Yolumuz ezelden ayrı
    Anladım yarim değilsin

Gülün olsam soldurursun
    Kulun olsam öldürürsün
    Yarin olsam kandırırsın

Başım öne eğdirirsin
    Beni ele güldürürsün
    Yol tek olsa hedef ayrı

Anladım anladım bitsin
    Anladım benim değilsin
    Anladım gönlün sevinsin
    Olamayız senle gayrı
    Yolumuz ezelden ayrı
    Anladım yarim değilsin..

9. Alt 11-21-2008, 17:14 #79

Gittiğin Gündeyim

Sende

10. Alt 11-21-2008, 18:17 #80
    Ziyaretci
    "elhamdülillah..elhamdülillah..elhamdülillah... .Şifamı veren Rabbim...hamdü senalar Sana..."

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.