![]() |
ve sen yine denendiğinde ve yine kalbin daraldığında ve yine bütün kapılar kapandığında ve yine ne yapman gerektiğini bilmediğinde uzun uzun düşün... ve hatırla yaradanını ALLAH kuluna kafi değil mi?(zümer 36) birgün büyük bir problemle karşılaşır eğer "ey Allahım benim büyük bir problemim var " demeyin.."ey problem benim büyük bir Allahım var" deyin.... |
bu sorumun cevabı değil... bu dediğiniz ayeti herhalde yakup as kadar iyi anlayıp içselleştirmiş olamayız..peki onun bu haline ne diyeceksiniz..?? biraz daha düşünün...biraz daha tefekkür...biraz daha... measselam.. |
yakup as.halinin son noktasın da dilinden süzülenler... -------------------------------------------------------------------------------- "innema esku bessi ve huzni ilellah" Manasi: SIkIntImI hüznümü ve kederimi yalniz Allaha arz ediyorum ************************************************** ********* YUSUF 64 - Babaları dedi ki: "Ben onu size nasıl emanet ederim? Ya bundan önce kardeşini emanet ettiğimde olan gibi olursa! En hayırlı koruyucu Allah'dır ve O, merhamet edenlerin en merhametlisidir." ************ bunlar sadece andıklarım..vesile olduğunuz için müteşekkirim |
Nerdesin be Azrail??? Gelde kurtar Beni bu Cendereden... Ne Sözlerim Kalbime Tercüman oluyor, Ne de Hıçkırıklarım Ruhumda ki Sessiz Haykırışları Bastırabiliyor... |
Alıntı:
mm...bence meselenin sıkıştığı nokta,her ne olursa olsun bizim beşer olmamız...Allaha itimatımız ile yahut tevekkülü ile alakalı bir şey değil bu... imkanım olsa idi acizane kuran da "muttakiler ve dert" diye minik bir tefsir vermek isterdim,tuhaf gelir mi konu bilmem ama.. selametle... |
kuran ve tefsirine olan ihtiyacımız herşeyden evladır.. "erteleyenler helak oldu" diye buyuruyor efendimiz...s.a.v "zaman ,her zaman,kuran zamanı-dır"..lütfen, paylaşın inşallah tesirini halk etsin gönlümüze... : isterseniz konuyu başlığa uygun bir sayfada neşredin selam ile |
_____Gün Gelir_____ __BeNi__ ___Anlarsın__________! |
Özlemekten yorulmuşum kapında durdur beni ucu sana dek ulaşan bir zincire vur beni beni çöllerden sorma ki sonra mecnun yerinir aşksızlıktan taş kesilmiş şehirlere sor beni ben Leyla'ma gidiyorum çekil önümden leyla gayrıcennet olsan durmam bak çağırıyor beni toprağın gözlerinden çöllerin yanağına süzülen damlayım yâr kabul buyur beni hangi denize attımsa tutuştu saçlarından bir kez bak yoksa bu yürek yarı yolda kor beni |
Allah razı olsun...önce m.islamoğlu hocadan sonra da sizden... |
Amiin ecmain... adına kıyamet diyecekler yokluğunu farketmenin güneşin gözleri kararacak her gece sabırla Seni aramaya çıkan ay çatlayacak dünya başını yıldızlara çalacak adına kıyamet diyecekler Seni yitirmenin evrensel mateminin M.İslamoğlu |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:41 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük