![]() |
Kim mi sizi kızdıran? Söyleyeyim: Siz insan aklına kızıyorsunuz! Çünkü o, ipliğinizi pazara çıkarıyor! |
yürüdüm.. savaş oldum.. yürüdüm... yarış oldum.. yürüdüm.. kaybolmakta olduğum dünya bir karış oldu.. yürüdüm..yürüdüm.. |
Gökyüzü bulutlu Güne SiS inmis... |
"Ey ızdırap, anladım ki her şey seninle Sen Hakk'a giden yollarda vuslata vesile.." |
gelmeden sessizlik saati .... al görtür buralardan. terk-i diyar edelim biz olmayan sahte kenti..... |
yalnızlığa alışmış bu ruhum gözüm kör kütük sarhoş olmuş içim hüzünle dolmuş bugün yine çok çalıştım,yorgunum :) |
Bana bu hayat zindan oldu sen yokken Ziyan oldu artık senle geçen günler Hayallerimde hep sen Ve gördügüm herkes sen Aynaya baktıgımda bile senin gözlerin Hani gittin ya iste bitirdin beni..... (YanlızLıK) |
Allah var problem yok... Dünya Mü'minin zindanıdır.. Bu ikisi çelişki değildir. |
Bu vapuru kaçırırsam beni belki de cinnet basar belki kanser olurum bu yıl sınıfta kalırsam :ziccon10::ziccon10: |
Tutuşturanlar lugat kitabını elime Bilsin;Allah'tan başka bilmiyorum kelime... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:46 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük