![]() |
İyi bak yüreğine,oraya sadece senin izin verdiklerin girsin.. Hoyrattır bazıları, kendi yürekleriyle yapamadıklarını senin yüreğinle yapmaya kalkarlar Kullanırlar..bu yüzden iyi korumalısın.. Darbelere karşı güçlendirmelisin onu… Unutma narindir yürek,çabuk kırılır Başkalarının yüreklerinin de çabuk kırılacağını da bilmelisin,kırmamalısın… Ve bir gün yüreğin gerçek sahibini bulduğunda Ona tertemiz,saf,duru ve sevgi dolu bir yürek sunmalısın…………. |
Ayni dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler. (Mevlana) |
Sıra sıra , Kalem kalem herşeyini kaybedebilirsin... ALLAH'a inancından başka hiçbir şeyin kalmayabilir ... Ama ne olursa olsun , ne yaparlarsa yapsınlar , Kalbimdeki GALATASARAY sevgisini söküp alamazlar... GALATASARAY:2 fb:1 ( tam bugünümü anlatan bir şiir oldu :) ) |
Günlerden bir gün yalnızlıkla tanışıyorsun..Hüznün en güzel, en kalabalık yerinde, acını zirvesinde..Mutluluktandır diye düşündüğün aslında sebepsiz olan tebessümlerin kayboluyor aniden..”Yok” diyorsun içinden, “böyle olmaz”..İşte zaten bundan sonra başlıyor “sahtecilik”..Anlamsızca gülmeye başlıyorsun artık..Mutlu olmak için bir anlam arıyorsun kendince ama bulamıyorsun..Çünkü hüzün, acı ve yalnızlığın en güzel yerindesin, tam ortasında.. |
Altı kırmızıyla çizilmiş ve tırnak içine alınmış suskunluğun başharflerisin Şehirler uyurken boğazına sarılırken öfkeler Bu gizli gülmelerin bu sessiz ağlamaların nedir anlamı Sen hangi mevsimin yağmurusun ağlıyor musun? |
dünya ağır adımlarla dönüp dursada zaman hiç kimseyi durup beklemez insan hatalarından ders alsada hayat yeni bir hata yapmadan öğrenilmez |
Astım umudu boynundan.. |
|
Sinirli,suskun Her an gitmeye hazir Beklemekde ve cözümü olmazsada susmaya hazir :) |
Gözlerde pirilti ama gerisi bos Hep hayale karsi isyanlardayim Gercek olan hayati taniyorum Bir bilene degil,Anladigimi yasiyorum.. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:45 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük