![]() |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın hesap çok agır olcakkkkkk benım için. |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın fazla rahatım rahatsız eder mi etse bile fark edermi??:brush: |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın Alıntı:
|
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın Bugün arifem, pür neş'e afiyetteyim, Yaradana hamdüsena, gayet sıhhatliyim, Bir gün daha boynunu büktü ömrümden, İftara kayınvalidemin kızına davetliyim, |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın http://www.muhakeme.net/forum/forumr...09622492-1.jpg Yetim kalmak bazılarının kaderidir.... Kimsesiz, sessiz bir çocuk gibi... Yalnız kalmak kaderidir bazılarının... İnadına duygusal, inadına yaşamsaldır... Yüreği burukdur... İnançları kırık... |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın Usülsüz , vüsûl olmaz. |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın hadi uç gönlüm süzül semalarda O'nu temaşa et her kanat çırptığında... |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın Bu gün hala Yıldızların üstünde adını şakıyorsa bülbüller Hayalin gecenin içinde açan güneşse Ayın halesinde açıyorsa güller Bakışların düşlerimi ısıtan ateşse Ben sana kalben Aslın'ım ve sen içimde ölümsüz Kerem |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın Hiçbir fırtına batıramaz günü Hiçbir şey kirletemez dünü Sen “aşk ölümsüzdür” lafında imzam Sen aşk-ı vuslatımın akdi Sen mutluluğumun bitimsiz vakti Gönlümün efsun gözlü sultanıysan sevgili… Biliyorum… Aşk yenik düşmeyecek zamana Ve sen Bu aşka yakışanı yapacak! Bir vuslat bayramında döneceksin bana |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın Sen sevda yolcusu, yüreğim bir han Ben çile mahkumu, yüreğim zindan Sensiz kurak çölde kırılmış fidan Seninle asırlık çınar yüreğim Bir nasihat sana benden hediye Mansur'un izinde dolaşmak niye Haykırıp durursun "aşk benim" diye Dara çekilmek mi hüner yüreğim? |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:05 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük