![]() |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın Güvendiğim tek şey aynaya baktığımda gördüğüm ve yukarıya baktığımda göremediğimdir!... |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın <br /> <font color="red"><b><marquee>biri tarif etsin kayboldum sitede</b> |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın html kodlari calismiyor üzgünüm :) |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın :afro0121:yavaş yavaş ögrenicem sanırım |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın ne çok sev bunalt, nede az sev ağlat ! |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın Alıntı:
|
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın Hayat zor, yaşam acımasız. Ama olsun. Herkese aynı. Yakınmaya lüzum yok :) selametle.. |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın Alıntı:
|
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın nefes alıyorum ya daha ne olsun,hesabını veremıyecegım 1 gun daha:( :( |
--->: Sözlerin Bugünki Ruhunu Yansıtsın Kırgınım Benı yüreğine kırgın bırakan herkese bır şehre bır dünyaya bu dünyanın tebessümünü untmuş insanlarına sözlerini dillerinde ,yüreklerin katılı olarak besleyenler bır çocuk gibiyüreğimin elinden tutup,sadece onunla oynamak istıyorum vefayı sadece ondan ummak ve sadece ona vefalı olmak istıyorum Kırgınım Elimden oyuncağımı almak ısteyenler yüreğimin ayaklarıyla gittiğim mekanları bağenmeyenlere ve onun telkiniyle tutunduğum dalı kesenlere onun sözünü dinlediğim vakit ,benım sözümü dinlemeyenlere bırazda kendime kırgın,bırazda kendıme kızgın yüreğimi sevmek için,bıraktığım için, pişman olacağım adımları atarken yüreğime sormadığım için sol tarafını ihmal edenlerin ,sözlerine değer verdiğim için bırazda kendıme kırgın,bırazda kendıme kızgın Güneş hırsızlarına güneşimin yerini söylediğim için üzüntümü üzüntüme değer vermeyenlerle paylaştığim içn ey sır içmde kalsaydın keşke içimi aydınlatsaydın içimde hıssetseydım,yakın olanın yakınlığını güneşin aydınlığında kısacık şu öürde,içmde derin yaralar açanlara, yüğrek mabedimi onarılmayacak kadar talan edenlere yürek mabedime destursuz gırenlere zoru kullananlara ey sır ucurmasamıydım senı yürek mabedimden bahsetmesemıydım senden kımseleresenı içmndemı besleseydım ey sır İçmde içmdekiyle konuş sessizce ben kırılırım,yüreğine küstüğüm vakit kendime ben kızarım kendıme yeterki sen içmdeki vefanın adı ol. AMA YAR kırgın değilim sana haddim değilki zaten bu, hem ben sana nıyaz etmekle hıç mahrum ve mahsun olmadımki..... alıntıdır. KEŞKE FON MÜZÜĞİDE EKLEYEBİLSEYDIM. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:16 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük