![]() |
Gittiğinde ilkbahardı Gittiğinde ilkbahardı Bilirsin... En güzel mevsimidir dağlarımın.. Dağlarımızın. Ve deliydi gönül Katıp kendini asi rüzgarlara eserdi.. Çorak topraklardan yeşil ovalara Aşıktık ikimizde Ama kimseye söylemedik Yalnız bahar gecelerinde yıldızlar Yalnız onlarla sohbet ettik Sen bir sarışına sevdalı Benim gönlüm bir esmerde kararlı Bir ucu avcumuzda sımsıkı Bir ucu boşlukta sallanırdı ki sevdalarımız Garip sevdalardı Gittiğinde ilkbahardı Yemyeşildi dallar çimen çimene karışırdı Ve gönül yavaş yavaş bahara alışırdı Sevdamız yaban ellerde sevdalarla yarışırdı Ve ikindi, günbatımı sonra akşamlar Bir başına sokağımızın kuytularında Aşkımız dolaşırdı Gittiğinde ilkbahardı Oysa biz ayrılıkları sonbahardan bildik Biz iki sevdalı iki yaralı kardeştik Koyun koyuna yatardık Serin bahar gecelerinde Hiç durmadan aşkı arardık Annemizin türkülerinde Sonra dalardık gecelere gecelerimize Gittiğinde ilkbahardı Hatırlarmısın.. Güllerimiz vardı sevdalarımız gibi kokan Ve renkleri kızıl kandı Bir hasret şiiri mırıldanırken dillerimiz Uzanırdık koklamaya sonra takılırdı dikenlere Kanardı ellerimiz .. Gittiğinde ilkbahardı Acıyı tatmamıştık Ayrılığı bilmeden yaşadık Biz sadece aşıktık Öyle ki garipti aşkımız Bir ucu boşlukta sallanırdı Bir ucu avcumuzda sevdamız Ve bir gün ansızın uyandırdılar uykulardan Korktum.. ki hiç titremezdi ellerim Baktım.. Bir boşlukta takıldı gözlerim bir soğuk ses: 'hayat bu' dedi 'başın sağolsun' Başımı önüme eğdim Sen de söyle dediler Bir buruk ses söyledim: 'dostlar sağolsun'... Gittin.. Ellerinde güllerin kokusu kaldı Ellerinde diken izleri Seni bir ilkbahar aldı Hiç düşünmeden bizleri Gittin.. Kirli sokaklarında gezdim şehirlerin Sürüklendim yıllarca içinde zaman nehrinin Büyüdün dediler oysa ben büyümedim Ruhumu bağladılar dikenli dallarına güllerin Güllerimizin Gittiğinde ilkbahardı Şimdi mevsim boyuna sonbahar İsyankar değil artık rüzgarlar Ve yetim kaldı sevdalar Gittiğinde ilkbahardı Şimdi mevsim boyuna sonbahar... [IMEEM]iVN53gMAJN[/IMEEM] |
Böyle hüzünlü şarkıları hiç dinleyemiyorum. Bikaç saniye anca dinleyebildim bunu da. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:17 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük