![]() |
Karartma geceleri gibi özlemim... Karartma geceleri gibi özlemin Dudaklar suskun,sokaklar boş Sokağa çıkmak yasak Kurşun yemiş sanki bedenim Sol yanım ağrıyor gülüm Marş değil çalan Özlem havaları radyoda Uçuşur gibi havada Mavzer kurşunları Çarpışıyor mertçe Özlemin başkaldırışları Teslimiyet değil Bomba olup patlayan gözümden Özlem damlaları Sol yanım ağrıyor gülüm Marş değil çalan Özlem havaları radyoda Seni arıyor,sana dalıyorum Sorti yapan uçağın kanadında Sevmeyi öğrendik biz Kavgayı değil Taa ana kucağında Duyuyormusun sesimi İnsafsızca,haince Bombalanan caddelerdeki Masum çocuk çığlıklarında Sol yanım ağrıyor gülüm Marş değil çalan Özlem havaları radyoda Kim bu kapıyı çalan Esaret mi,azrail mi Her gün ölüyorum yokluğunda İnsan bir kez ölmez mi Neden kelepçe vuracaklar bana Çarpışmak tek suçum Özlem savaşında Gelirsen eğer Çiçekler açacak Namluların ucunda Sol yanım ağrıyor gülüm Marş değil çalan Özlem havaları radyoda Katledenler,kan dökenler Elbet boğulacaklar İnsanlık onurunda Barut kokuları da Yok olacak bir gün Sevginin kokusunda Sol yanım ağrıyor gülüm Marş değil çalan Özlem havaları radyoda Bu can senin gülüm Dile vereyim Gel de, Bitsin bu karartma geceleri Ben seni savaşta değil Barışta seveyim. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:27 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük