![]() |
Sende Kalmaya Geldim Yüzümde bir gülücük varsa eğer sendendir Ağlamayı bilmeyen kıymet vermez gülmeye Bırak ben ağlayayım her damlası candandır Süzülerek yüzümden geldim sende kalmaya Salaş meyhanelerin çok sesli sazlarından Haz alamam sen yoksan o şarkı sözlerinden Hayata tutunduğum salt kahve gözlerinden Tek damla yaş akmasın mendilim yok silmeye Hayalimdeki kentte can oldun bende cana Şu geçici cihanda zarar gelmesin sana Suskunluğun anladım bir işaret ver bana Sessizce güldüğünü hakkım yok mu bilmeye Hasret dağını delip vuslatı bulduğumuz Kısacık vakitlerde sonsuz haz aldığımız Yıllara inat edip seninle kaldığımız Bir anlık mutluluğu felek gelmiş çalmaya Kara sevdanın bildik kötürüm yazgısını Gülüşe çevir canda nihavent ezgisini Mutluluğa yor yâr sen aşkımın sezgisini Gözümden akan yaşlar cesaretin almaya Şu serseri kalbimin dayanılmaz halini Anlatamam sana ben sevdanın tuvalini Yazmaya ne hacet var dünyamın ahvalini Değişirim yaşamı yörüngende ölmeye |
Ağlamayı bilmeyen kıymet vermez gülmeye çok güzel bir şiir emeğine sağlık |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:48 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük