![]() |
Bir Ayrılık Hikayesi... http://www.muhakeme.net/clear.gif Ucunda ateşler yaktım gecenin Yüzümü daha iyi seçeyim diye Ve içimde seni yaktım Senden daha kolay geçeyim diye Lâkin kül olan ben oldum... ... Anlamı yoktu bu sessizliğin Alfabeside yoktu söylenen kelimelerin Bugün,bugün çok zordu benim için İlk defa bugün kuşları uçurdum sensizliğe Ardından baktım Elinden şekeri alınmış çocuklar gibi kaldım Anlam veremedi gökyüzü hâlime Ve anlam veremedi Kucağında uçan kuşların Şimdi kanatlarının birinin niye olmadığına... Bugün resmini indirdim duvardan Yokluğuna sarıldım,oda vefasız İnce bir damla indi belki kalbime belki kalbine Bakma arkana şimdi Düşünme benide Ben ne yolcular uğurladım vedasız!... Düştüğün notlarını düştüm hayatımdan Peşine düşen düşlerime çelme taktım Yastık altındaki hayâllerimi parçaladım Geceyi araladım sabaha dair... Sabahı kapattım gecenin ardında... Kendimi senden ayıkladım Kayboldum Kendimi bulamadım Hüzün şehirleri kurdum yürek devletimde Her şehre ayak izlerini serptim Her kar yağışında seni seyrettim Tıpkı karın toprakta eriyişi gibi Eridin... Eridin... Anılarımızı yaktım sobada Isıtamadığın yüreğimi ısıtmak için Göz yağmurlarına saldım kendimi Islanamadığım gözlerinde son bir hatıra için Bir zamanlar vuslatken biz bize Şimdi İstanbul ayaklarımın altında Senden kaçmak için... Her sözün hasret şimdi bana Her bakışın hasret... Bir kaçış belkide bir varış çözüm bana Bu aşkda özüm sana Közüm bana... Ardına bir gül bıraktım Eğer dönersen diye... Bir umut işte bendeki, Biriktirdiğim ve yaşadığım umut... Unuttum sandığımda bile yaşadım seni Bir umudum kaldı şimdi bir ben "Şairim" derdin ya hep Gittin gideli kendime şair demedim ben... ... Ucunda ateşler yaktım gecenin Yüzümü daha iyi seçeyim diye Ve içimde seni yaktım Senden daha kolay geçeyim diye Lâkin kül olan ben oldum... alıntı |
"Ve içimde seni yaktım Senden daha kolay geçeyim diye Lâkin kül olan ben oldum..." :clap::clap::clap: Çoooook güzel söyleyecek söz bulamıyorum... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:54 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük