![]() |
Sen başka bir diyarda beklerken sabahları... Sen başka bir diyarda beklerken sabahları... Bu gece hasretin bir başka acıtıyor canımı Yar..! özlemin yüreğimden doldu da taştı.. Sen başka bir diyarda beklerken sabahları Sensiz doğsa da güneş gündüzlerim karanlıktı Neyleyim güneşi gülen gözlerin yoksa karşımda.. Varsın aydınlanmasın karanlıkta kalsın günlerim.. Sensizlik yazılmışsa yazıma kaderim der çekerim.. Sen ister sev beni istersen sevme..ben ikimiz içinde severim... Hatıralar avutur merhem olur tuz bastığın yarama.. Sen hep gül yeter ki ben karalar bağlarım başıma Mutlu olman için el açmış yalvarıyorken Allaha Aldırma hasretinden tükenen yüreğime akan yaşlara Sen ağlama sevdiğim mutlu ol gülsün gözlerin; Sana değil kendimedir acı dolu yüreğime sözlerim Varsın olmasın vuslat umutlarım son bulsun neyleyim..? Özlemlerimle sensizlik içinde kapansın seni görmeyen gözlerim Hasretim sanadır özlemim sana seni hep sevdim ölene dek de seveceğim __________________ İşin doğrusu; VarLığına aLışmaktan daha zor oLdu YokLuğuna aLışmak aLıştım mı biLmiyorum; ama mecbur oLduğumu biLiyorum Boşver Coşkusu da çok güzeLdi varLığının YokLuğunun acısı da hiç fena değiLdi hani… |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:59 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük