![]() |
Bir ayna arıyorum Bir ayna arıyorum ; bana dost , yâr can yoldaş olacak. Bir ayna arıyorum ;yaratılışımın inceliklerini bana gösterecek. Bir ayna arıyorum ;cânımı cânına emanet edecek. Bir ayna arıyorum ;özümü yüzünde seyredecek Bir ayna arıyorum ;nazarı himmeti hep üzerimde gezecek. Bir ayna arıyorum ;sırrımı aşikâr kılacak. Bir ayna arıyorum ;beni ne eksik, ne fazla yansıtacak. Bir ayna arıyorum ;hatâlarımı ,kusurlarımı merhametiyle setredecek. Bir ayna arıyorum ;her dem taze kalacak ,paslanmayacak,tozlanmayacak. Bir ayna arıyorum ;içimi dökecek,derdimi yüklenecek. Bir ayna arıyorum ;gülünce yüzünde güller açacak. Bir ayna arıyorum ;mumu güneş ,damlayı derya yapacak. Bir ayna arıyorum ;hasretimi dindirip , gözyaşımı silecek. Bir ayna arıyorum ;dört kitabın mânasını bir hecede toplayacak. Bir ayna arıyorum ;Kibrit-i Ahmer gibi bakırı altına dönüştürecek. Bir ayna arıyorum ;idrâkimi uyandırıp ,vehîmden kurtaracak. Bir ayna arıyorum ;iki deniz yolculuğumda Hızır?ım kesilecek. Bir ayna arıyorum ;başımı dizine koyacak, saçımı okşayacak. Bir ayna arıyorum ;beni benden alıp öteye taşıyacak. Bir ayna arıyorum ;incinmeyecek,incitmeyecek,kır mayacak ,kırılmayacak. Bir ayna arıyorum ;yedi gök aşıp Mî?rac?a yol bulacak. Bir ayna arıyorum ;uykusuz ,umutsuz gecelerime muştular sunacak. Bir ayna arıyorum ;Rahman?ın kokusunu Yemen?den getirecek. Bir ayna arıyorum kısaca aradığımdan haberi olacak.. __________________ |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:37 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük