![]() |
(g)öz-yaşı... (g)öz-yaşı... http://www.muhakeme.net/forum/forumr...1d8a9d8a-1.jpg (g)öz-yaşı... i. ilk gözyaşları gibi; ömrün ortasında son baharın. notaların esiri buruk, soluklarımdaki esaret. kaybolup gidiyorum; uzaklarda sesimi duymazsın anne. ağaçların hışırtısında / ve bu şehrin şaşaasında kayboluyor sesim duyulmuyor anne... ortasındayım ömrün; son baharın bitiminde, buruk bir nota ile, soluklarıma biriken esareti çekiyorum ciğerime... kaybolup gidiyorum uzaklara: hani yollardı ki, hep uzakları çağrıştıran ve adına türkü yakılan aynı zamanda içinde bütün med-cezir'leri barındıran... ağaçların hışırtısında; kuşlar terk-i diyar eyledi. ben ve içimdeki kalabalıklar bütün suskularıyla, kaybolup gitmekte şehrin şaşasında... artık; sesimi ben bile duyamıyorum anne... ii. soluklarımdaki esaret; tıpkı ilk gözyaşı gibi anne. o zaman öğrendim diyordum ama, ağlamayı hiç öğrenememişim anne. anlıyorum ağladıkça; sesime karışırken şehir / ve hülyalarımı esir ederken, hırçın bir dalgaya: esaret bambaşka tanımlara büründü. sokak koydum, martı koydum, deniz koydum adını. ... hiç ölmeyeceğim sandım yaşarken... ... Anne.. ____________ |
--->: (g)öz-yaşı... soluklarımdaki esaret; tıpkı ilk gözyaşı gibi anne. o zaman öğrendim diyordum ama, ağlamayı hiç öğrenememişim anne. anlıyorum ağladıkça; sesime karışırken şehir / ve hülyalarımı esir ederken, hırçın bir dalgaya: esaret bambaşka tanımlara büründü. sokak koydum, martı koydum, deniz koydum adını. ... hiç ölmeyeceğim sandım yaşarken... ... Anne.. yüreğine sağlık kardeşim çok güzeldi |
--->: (g)öz-yaşı... o senin yüreğinin güzelliği sevgili altun yüreğine hüzün değmesin... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:39 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük