![]() |
isimsiz veda... Seni sevmek gibi berbat birşey sensiz olmak Hangi yanımdan nereden girdin Kurak çölümde kurak bir iklimdim Yağmuru bilmezdim Sen sel olmayı öğrettin Kıvılcım neydi? Daha yanmadan kül ettin Rutin dikişlerle işlenmez ki yeni ruh Her yarada tazelenen senle iflah olunmaz Buram buram kokan hasretin kokusu Çeksen zehrini akıtır Çekmesen buralarda durulmaz Bu aşktır bir yakar Ve aşıksan pir yakar Yanarda kalbin yorulmaz İşte aşk bu Aşına katan bilir Sara sarpa ufuksuz yolu Kendini yollara atan bilir Yanmışa uzatılan suyu Kendini dertlere satan bilir Bak birazdan gece olacak Uğuruna inanmasamda içime biraz sen dolacak En iyisi kaç git burdan Git ki dinsin bu burhan Yollarında beklet beni Böyle ayrılık ayrılık bakacaksan Kalkda sürgününde gör beni Sende bir ben var ya geri iade et onu ilk önce Yada yollarına serp ezersin gidince Sus şimdi bak bala benzemiyor sözlerim Git işte ne ya tükendim Git uğurlamaya takat yetiremez dizlerim Gideceksende duy seveceğim Yaşam yaşam sana geleceğim Adı yok belki isimsiz bekleyişim Sorma niye Öylesine,öylesine işte Bahar gelince bak bu gül sendin de İşte öylece kokunla işlenmiştin sinemde Sen paramparça her tanemde Bak işte gülün bağrına koştum Sana değil amma yollarına kavuştum... [SES]http://www.musicwebtown.com/lalegul/playlists/129647/1700346.mp3[/SES] |
--->: isimsiz veda... Çeksen zehrini akıtır Çekmesen buralarda durulmaz Bu aşktır bir yakar Ve aşıksan pir yakar Yanarda kalbin yorulmaz |
--->: isimsiz veda... eyvallah..okuyan gözleriniz dert görmesin... |
--->: isimsiz veda... evet isimsiz veda yaşayanlar bu şiiri okurken sonunu getiremez |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:45 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük