![]() |
off aşk sen nasıl 1 şeysin Of Aşk Sen Nasıl Bir Şeysin Ne zaman bir şiir yazmak istesem Aklıma takılır AŞK İşgal eder benliğimi İçimi bir yakar bir titretir Kal gelir… Üç harfli bir şeysin sözde Nasıl da zorsun oysa … Gücün dağları nasıl da deldiriyor Denizleri aştırıyor Varlığın deli bir kuvvet veriyor Bedenden taşıyor Kör bir aşık ediyor Hayata meydan okutuyor Ey aşk sen nelere kadirsin Of aşk sen nasıl bir şeysin Yok yok istesem de seni satırlara sığdıramam ben Yazmak isterimde beceremem Olmaz işte yapamam ellerim titrer birden Heyecan basar aniden Kelimeler senin anlamını taşıyamaz ki zaten Boğazım düğümlenir yutkunamam Ya yüreğim sıkışır atmazsa Ya beynim uyuşur kalemim yazamazsa Aklım durur mantığım almazsa Bilirim aşkın kuvvetini Korkarım … Aşk mantığı nasıl kaldıramazsa Üç günlük ömre aşkın tadı nasıl sığdırılamazsa Benim kalemimde aşkı yazarken tükenir Şiirlerde aşk lal olur susturur Acı yüzünü satırlara döktürür Yaşandığında aşk gerçekliğini gösterir İşte bu yüzden aşkın tadını yaşamayan bilemiyor Yaşayanlar ise güzelliğini bile kelimelerle ifade edemiyor Ben gibi aşkın en şahanesini yaşayan bile anlatırken tutuluyor Yazmak değil seni sadece yaşamak gerek… |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:04 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük