![]() |
herşeyin ikincisi yenilgidir Herşeyin ikincisi yenilgidir... Her dönüş, İspatıdır biraz da kaybetmişliğin... Mağluptur ileriye bakamayan. Bakamaz bir türlü, Pişmanlığından... Onu tutar, geride bıraktığı her ne ise... Daha da bağlanır ardında kalana! Terk edilen çabuk büyür Hüzün, kalana düşse de, Pişmanlık, hep gidenin payına... Ayrılık zor zanaat. Kimse yüzde yüz gidemez.... Giden dönüyorsa sevdiğinden değil, Kaybettiğindendir... Ve aradığını bulamadığından... Dönene kapıyı açmayın, Sevseydi o, gitmezdi hiçbir zaman... Ve sen! Gelme... Bu kapı hiç açılmayacak sana... Eski rüzgarların sözü geçmez, Terk ettikleri dağlarda... Geceye umutlu şiirler gerek... Gemiye yeni fırtına, Her eylüle başka yağmur, Kalana taze baharlar lazım..... Ve gidene biraz yürek! Kaçanlar pişman şimdi, Kalanlar sevmeye devam edecek... |
--->: herşeyin ikincisi yenilgidir çok güzel bir şiir direk aldım bunu Allah razı olsun.. ama abi sen hala mecnun modundasın Giden gitmiştir! Biten Bitmiştir ;) Ağlama Birtanem Ağlama Birtanem Birgün çekip Gidersem O Güzel Yüzüne Veda Edersem Ağlama Birtanem Ağlama, Ayrılık Saati çalarken Gözlerim Resmine Elveda Derken Olurda Beni Bir Daha Göremezsen Ağlama Birtanem Sakın Ağlama üzülürsün Belki Bir An Olurda Teselli Ol O Güzel Anılarla Vereyim Resmimi Kalsın Hatıra Ağlama Birtanem Ağlama Yasak Aşktı Yaşadığımız Gün Gelirde Ebediyyen Ayrılırız Belki Birgün Mahşerde Kavuşuruz Ağlama Ben ölünce Ağlama Birtanem… |
--->: herşeyin ikincisi yenilgidir Alıntı:
|
--->: herşeyin ikincisi yenilgidir :)):hoho::hoho: |
--->: herşeyin ikincisi yenilgidir [QUOTE=gereksiz;46521]:)):hoho::hoho:[/QUO DEGILMI YANİ ?????? |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:51 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük