![]() |
----------------------------[Ölümle Hasbihal]------------------------------ Ölüm ne güzel tesellisin şu kalbi kırıklara İnsafı dünyadayken unutanların arasında Ah, keşke ben de bir taş gibi olabilseydim Rahmet yağmurunla, taşıp doyabilseydim İnsanların kınamasına hiç aldırmasaydım Düşmana atılan bir sapan taşın olsaydım Bu kabus dolu rüyalarımdan uyansaydım Ab-ı Hayat suyunu içip Sana kansaydım Kimsecikler anlamaz beni, hem madem Sen bari öp beni, alnımdan a seccadem Kader kılıcı başımda döner durur nedem Gökteki yıldızlar gibi alemleri seyredem Aç kapını ardına dek tek Sana dua edem Bu baş Sana layık değil ki önünde eğilem Senden başka kimsem yok ona güvenem Gözyaşım razı ver, hükmünü de sevinem Nefsimden başkasını da kınayıp yeremem Kulları Senden başkasına şikayet edemem İzinsiz olarak bu alemden de göçemem ki Bu cahilliğimle hayrı-şerrden seçemem ki Nefsime dahi söz geçiremedim ki dinlese Ölüm gelip çatmadan evvel onla evlense Muhtaç olana karşılıksız vermeyi denese Gül kokusu sun kimse sana vermese de Kalbimin dili yok ki anlatsa şu dertlerini Ariflere tek bir işaret olsa yeter değil mi Arıları bile üst üste şahitlik ediyordu ya Buna hangi yürek dayanır Allah aşkına! Hz.İbrahim’i(as) büyük yapan o ali sırları Şefkat ve merhametidir Onun özünün aslı Sanma dünya böyle kalır o senden davacı Sabır ve tevekküldür yaralarımın tek ilacı... |
--->: ----------------------------[Ölümle Hasbihal]------------------------------ EMEĞİNE SAĞLİK KARDEŞİM |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:53 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük