![]() |
TEBRİZLİ TEBRİZLİ Milyarlarca insan içinde tek başına kalan Mevlana yok dünyasında olsa ona yaran Dünyayı önüne katıp ardında kovalayan İnandığı Hakk’ı tutup Onun için savaşan Başkalarının gözüyle her alemi dolaşan İbret levhaların hep gözünde asılı kalan Ey, Cennet gençlerinin Efendisi Hasan! Kimse yok bari sen tak dostuna bi nişan Ağlamayan gözlerle aradığın bulunamaz Onu bulamayan burda saflaşıp arınamaz Aşığın kalbine aynı anda iki sevgi sığmaz Sevgisiz kalp ebediyen huzuru bulamaz Gel dost, dünya sana da bana da kalmaz Bilmiyorum a derdim ne; yazıyorum yine Göz bulutlarımın yağmuru dinsin mi diye Tok olanın, gözü açın karnını doyuramaz İşitmişsindir o Ad’ın Semud’un helakini Firavun’un kabul olunmayan şehadetini Yunus gibi, Nuh gibi, Eyyüb gibi, desene Ziyafet zikir sofrasına kurulu bre yesene Sefere çıkan atlılar bak sormuyor nereye Akıncı geçerken durdurup dinlendirsene Sensiz günler bitmiyor, geçmiyor ki sene Dolmak istiyor kalbim, iliklerim ellerimde SAİD TOPRAK 29.06.2008 |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:03 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük