![]() |
Can Bildiğim http://www.muhakeme.net/clear.gif Gözlerim yanıyor Alaca karanlığı korkutan bir deli rüzgâr çarpıyor pencereme Korkuyorum Usulca araladığım perdemin örttüğü sessizliğe dalıyorum Sükûta adanmış bir şehirde Cenneti yaşıyorum Ciğerlerime sokuluyor Muhammedi bir nefes Firdevsi kokluyorum… … Gözlerim yanıyor Avuçlarımda martıların çığlığı Avuçlarımda adının varlığı Hakikatin dudaklarıma notalanan virdiyle seni seyrediyorum Ben büyüyorum Gözlerin büyüyor Yüreğinde baharlaşan aşkı arıyorum Arıyorum… Arıyorum… Ve Bulmalarımı yokluğun adresinde tüketecekken Hiç kimsenin el süremediği kuytularında okuyorum adımı Özümle özlüyorum seni Özümle ötelerine doğuyorum… … Gözlerim yanıyor Ağlıyorum Bilal nidalı bir soluk doğuyor âminlerime Miracın burcundan düşüyor gözyaşlarım Balkona çıkıyorum Gün ağarıyor Hayat akmaya başlıyor caddelerden Bir ezgi dolanıyor dilime; Seninle ölüm gibi sokuldum sessizliğe Baş ucunda bekledim yandım söndüm gizlice Uzak yakın önemsiz sözlerin var içimde Geceleri susmuyor, Tur dağı var sesinde Hele sen bir gelesen ! Canıma dost bildiğim Üzülür gamlanırım, yanarım için, için. Hele sen bir gelesen! Canıma can bildiğim Üzülür gamlanırım yanarım için, için. Eritecek dağları dualarım seninle! Bağrıma düşen koru körükledim gizlice Umut seyrine çıkmış arar durur gizlice Başka bir bahar ile buluşuruz belki de Hele sen bir gelesen ! Canıma dost bildiğim Üzülür gamlanırım, yanarım için, için. Hele sen bir gelesen! Canıma can bildiğim Üzülür gamlanırım yanarım için, için... söylüyorum bekliyorum ... alıntı |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:24 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük