![]() |
BeN BuRaDaYıM http://www.muhakeme.net/clear.gif BeN BuRaDaYıM... Kapındayım... Ne gövdemi ayaklarının altına serecek ateş var yüreğimde... Ne de cebimde sorular... Sevmeyi arayan yorgun gönlümün, Sessiz ama arzulu çekiştirmesinin peşinde... Kapındayım... --- Bugün böyleyim işte... Bazen böyleyim. Yangınımın alevleri susar... Fırtınam diner... Tatlı bir başağrısını katık edip, ruhuma ayna ararım anlamak için... Bir limana sığınır gibi... Kapındayım işte. --- Uzaktan gelmedim; zaten biliyorsun... Ben bu mahallenin çocuklarından artakalanım... Bir taş koyamadım belki bir taşın üstüne... Ama hiç yıkmadım. Ondandır; Bir yanım hüzün, bir yanım teselli... Benimkisi... Ahir zaman yiğitliği! --- Kapındayım... Ne gövdemi ayaklarının altına serecek ateş var yüreğimde... Ne de cebimde sorular... Yetecek yorgun gönlüme, Hatırlanmak... Gözüm yok fazlasında... Başladığım yerde bitirmek umuduyla... Kapındayım... alıntı |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:19 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük