![]() |
Bitti Pencerem bosluga acılır, göremem gidisini Camlar bugulanmaz arkandan ve silinmez sevdan Pencerem bosluga acılır, göremem gidisini El sallayamam hic sana ve yuvarlanır dünya O son noktanın öncesinde, sonrasında sonra Olmadıgın zamanlara bak tepetaklak Sana 'git' diyen kimdi, milyonlarca benden birisi mi Gözlerime baksana gözlerime,gözlerimize Sana 'bitti' diyen kim, ben sadece git demistim Hangi yıldızı görüp secersen göklerden ona git Gül kokulu odamda kim gülümser uyanısıma İpek geceliginde kac çıglıgını duyarım daha Daha kac gün dayanır bu köhne yürek sürgitlere Nereye gidersen git ama sakın 'bitti' deme Pencerem bosluga açılır, göremem gidisini El sallayamam hic sana ve yuvarlanır dünya Pencerem bosluga kapanır, yüregim dolu dolu Camlar bugulanmaz bir zaman , hatıra olur sevdan Sana 'git' diyen kimdi, milyonlarca benden birisi mi Gözlerime baksana gözlerime,gözlerimize Sana 'bitti' diyen kim, ben sadece git demistim Hangi yıldızı görüp secersen göklerden ona git Gül kokulu odamda kim gülümser uyanısıma İpek geceliginde kaç çıglıgını duyarım daha Daha kac gün dayanır bu köhne yürek sürgitlere Nereye gidersen git ama sakın 'bitti' deme Gün batar usul usul kararır gece Bardaktan bosanır yagmur sel olur gider. Gündüzler geceler ne zaman biter? Su batan günes nereye gider? Buharlasır yeniden dökülen su, Bulutları sil pencerenden sevgi devrialemi bu, Yeniden dogar hersey, 'Hersey bitti' dedigin anda bir gül kök salar damarlarında, Hersey biter bir sey bitmez Hersey biter bir sey bitmez BITTI |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:07 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük