![]() |
bu şehirde... arkadaşlar,önce çelik'den dinlemeyeyim dedim,sonrada tapan sözcüğünü çıkaralım :y02: ama gitar... [flash]http://www.fileden.com/files/2008/4/27/1885933/2222.swf[/flash] |
Cok güzel sarki ve bu arada bu tapan sözcügüne aciklik getirelim. tapmak -ar <table align="center" border="1" bordercolor="lightblue" cellpadding="1" cellspacing="1" width="80%"><tbody><tr><td> 1 . İlah olarak tanınan varlığa karşı inancını ve bağlılığını belirli kurallar çerçevesinde göstermek.</td></tr><tr><td> 2 . mecaz Tutku ile sevmek, bağlanmak:(-e) "Bütün Bucaklıların bana taptıklarını anlıyorsun."- Ö. Seyfettin.</td></tr><tr><td> 3 . mecaz Birine çok değer vermek.</td></tr></tbody></table> |
Buraya ilk geldigim ilk günlerde cok dinlerdim bu sarkiyi emegine saglik co guzel olmus... |
Çok güzel gerçekten daha önce dinlemiştim ama dinlediğim farklı bi sesti sanki :) |
Bu şarkının sözleri çok güzel ama bence Çelik daha güzel söylüyor.En azından çok hissettiriyor... |
Alıntı:
|
çelik güzel söylüyor ama ondan dinlemek, ne bileyim...?başörtülüyüz diye bizi kapıdan çevirdi...konsere almadı |
Alıntı:
Haklısın ama sesi güzel diye onu sevmemiz gerekmiyor.Kendisi ne ki sapıkça bir tarikat mensubu... |
evet..canım.bendeki canlı acı bir hatırada ondan.zaten çelik dende bulamadım eklemek için...tevafuk oldu,buna rastaldım:) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:41 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük